Третій день роботи експертної комісії по акредитації спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» в Державному вищому навчальному закладі «Херсонський державний аграрний університет»
19 грудня 2018 року на біолого-технологічному факультеті Херсонського державного аграрного університету працювала експертна комісія щодо проведення первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», із спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.
Експертна комісія провела перевірку відповідності державним акредитаційним вимогам стану кадрового, навчально-методичного, матеріального та організаційного забезпечення підготовки магістрів зі спеціальності 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», здійснила перевірку залишкових знань здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня освіти з навчальних дисциплін.
Проведення перевірки документації
Проведення комплексно контрольної роботи з дисципліни «Інноваційні технології виробництва і переробки продукції тваринництва»
Експертні висновки (переглянути)
Автор: Кривий В. В. Прес-центр (БТФ)