Робота експертної комісії по акредитації спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в Державному вищому навчальному закладі «Херсонський державний аграрний університет»
18 грудня 2018 року продовжила роботу експертна комісія щодо проведення первинної акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», із спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» за другим (магістерським) рівнем вищої освіти в Державному вищому навчальному закладі «Херсонський державний аграрний університет».
Зустріч експертної комісії з керівництвом університету
Робота експертної комісії з документами
Експертна комісія ознайомилась із матеріально-технічною базою біолого-технологічного факультету.
Відвідування комп’ютерних класів факультету
Відвідування анатомічного музею ім. професора В. Г. Амаліцького
Відвідування лабораторії «Якості молока і молочних продуктів»
Відвідування лабораторії «Переробки зерна»
Відвідування лабораторії «Консервування плодів, овочів, м'яса і риби»
Експертна комісія провела перевірку відповідності державним акредитаційним вимогам стану кадрового, навчально-методичного, матеріального та організаційного забезпечення підготовки магістрів зі спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», здійснила перевірку залишкових знань здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня освіти з навчальних дисциплін.
Комплексна контрольна робота з дисципліни «Аграрна політика та біоекономіка»
Автор: Кривий В. В. Прес-центр (БТФ)