Осіння школа кулінарної майстерності на біолого-технологічному факультеті
На кафедрі інженерії харчового виробництва біолого-технологічного факультету Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет» у період шкільних канікул традиційним є проведення осінньої школи кулінарної майстерності для учнів 7- 10 класів загальноосвітніх шкіл м. Херсон.
Відкриття осінньої школи кулінарної майстерності на кафедрі інженерії харчового виробництва
Цей рік не став виключенням для майбутніх абітурієнтів у період осінніх канікул з 29.10 по 02.11.2018 року викладачі кафедри провели тематичні лекції, організували виїзні екскурсії на передові підприємства Херсонщини: ТОВ «Херсонська кондитерська фабрика» та ПрАТ «Херсонський хлібокомбінат».
Здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі скороченим терміном навчання кожного дня професійно проводили
майстер-класи із приготування страв народів світу:
День східної кухні: приготування суши та плову
День французької кухні: приготування солодких млинців та круасанів із шоколадом
День шоколадної фантазії: виготовлення власноруч шоколадних цукерок із сухофруктами
День італійської кухні: секрети приготування піци, пасти та соусів
Після закінчення осінньої кулінарної школи учасники отримали імені сертифікати та збагатили свої знання навичками роботи в кулінарному мистецтві, розширили кругозір, що у майбутньому зорієнтує їх на вибір професії у Державному вищому навчальному закладі «Херсонський державний аграрний університет.
Вручення сертифікатів учасникам осінньої школи кулінарної майстерності
Автор: Прес-центр (БТФ)