Проведення виїзного заняття для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня третього року навчання спеціальності 181 «Харчові технології» біолого-технологічного факультету в умовах АФ «Прогрес», ТМ «Тягинські ковбаси»
Для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня третього року навчання спеціальності 181 «Харчові технології» було проведено виїзне заняття в умовах АФ «Прогрес» ТМ «Тягинські ковбаси» (с. Тягинка, Херсонська обл.).
Студенти ознайомилися з технологічними процесами агрофірми від надходження худоби до маркування готової продукції. Вони наочно побачили, як створюються копчені та варені ковбаси, дізналися про рецептуру та устаткування, яке при цьому застосовується. Також відвідали коптильню та побачили проведення контролю якості сировини та готової продукції.
На завершення була проведена дегустація виробів агрофірми, після якої здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зробили висновок про високий рівень якості продукції.
Знайомство з технологічним процесом з приготування ковбасних виробів
Формування ковбасних виробів
Проведення дегустації готової продукції ТМ «Тягинські ковбаси»
Автор: Прес-центр (БТФ)