26 вересня 2018 р. студенти І курсу спеціальності 181 «Харчові технології» відвідали підприємство ТОВ «Херсонська кондитерська фабрика»
Здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня першого року навчання 3 групи денної форми спеціальності 181 «Харчові технології» з представниками кафедри інженерії харчового виробництва, а саме асистентом Мєрною І.І. та старшим викладачем Тулученко Н.В., в умовах ТОВ «Херсонська кондитерська фабрика» (м. Херсон) провели виїзне заняття.
Студенти І курсу 3 групи на підприємстві ТОВ «Херсонська кондитерська фабрика» (м. Херсон)
Асистент Мєрна І.І. та старший викладач Тулученко Н.В. на підприємстві з випуску солодкої продукції
У ході заняття студенти ознайомились із технологічними процесами трьох цехів: вафельного, цукеркового та карамельного. Вони були захоплені побаченим та під час дегустації пересвідчились у високій якості продукції.
Студенти спостерігають процес формування вафель
Процес сушіння шоколадних цукерок
Аерування карамелі до створення перламутрового відтінку
Автор: Тулученко Н.В.