ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїзне практичне заняття у ФОП Бородіна, ТМ «ОСА» з дисципліни «Технологія переробки м'яса»

4 травня відбулось виїзне практичне заняття з дисципліни «Технологія переробки м'яса». Студенти  4 курсу 2 групи БТФ спеціалізації «Технологія переробки та зберігання продукції тваринництва» відвідали  ФОП «Бородіна Л.В.»,  а саме: виробництво напівфабрикатів ТМ «ОСА».

Студенти розширили теоретичні знання  та набули практичних навичок з виробництва напівфабрикатів на етапах розбирання туш, підготовки основної та допоміжної сировини, виготовлення фаршу, приготування тіста та ліпка пельменів, їх охолодження, фасування та зберігання.

Заняття пройшло під керівництвом доцента Сморочинського О.М. та  асистента Ушакової С.В.

Автор: канд. с.-г.н. Ушакова С.В.