Закриття кулінарної школи
Як швидко плине час! Вже і завершився, такий очікуваний усіма, тиждень абітурієнта у Херсонському державному аграрному університеті. З самого ранку день наповнився світлом, різноманіттям кольорів, ароматів та приємних вражень.
Чи може бути інакше у Херсонському державному аграрному університеті? Вищий навчальний заклад, у якому не тільки відбувається активний навчальний процес, наукова работа, але й підтримуються національні традиції, культурний розвиток нашого студентства!
До найочікуванішого, християнського свята у нашому університеті відбувся
Великодній ярмарок.
Запікання м'ясних страв у лабораторії кафедри інженерії харчового виробництва
У весняній кулінарній школі готуються до Великодніх свят
Після ярмарку відбулося урочисте закриття Весняної кулінарної школи на
біолого-технологічному факультеті, спеціальність 181 "Харчові технології".
Ректор університету - Кирилов Юрій Євгенович, урочисто привітав учнів та керівництво шкіл, висловив щирі слова подяки за проявлений інтерес, сумлінність та творчий підхід до занять.
Майбутні кулінари отримали сертифікати про проходження навчання у кулінарній школі.
Дуже приємно було спостерігати задоволені погляди, чути від вчителів та учнів слова захоплення, вдячності і відчувати, що у серцях людей залишаються тільки приємні враження від проведеного часу у нашому університеті!
Привітання
від декану біолого-технологічного факультету
Вороненка Володимира Івановича
Привітання від завідувача кафедрою інженерії харчового виробництва
Бурак Валентини Геннадіївни.
Ми дуже вдячні керівництву шкіл, за довіру нам своїх учнів та сподіваємося на подальшу співпрацю з ними, в якості наших майбутніх студентів!
Автор: доцент Коваленко Т.С.