Весняна кулінарна школа. День четвертий. «Шоколадний»
Яка найбільша насолода у світі?
Звичайно, бачити задоволені очі та посмішки наших діточок.
Сьогодні розпочався 4-й день Весняної кулінарної школи ХДАУ і на школярів чекала смачна та ознайомча екскурсія до ВАТ «Херсонська кондитерська фабрика».
Під час екскурсії учні шкіл відвідали цех з виготовлення шоколадних цукерок, вафельний та карамельний цех. Звичайно ж не обійшлося без дегустації солодощів, що подарувало настрій та енергію на весь день!
Солодкий, сонячний день продовжувався виготовленням шоколадних цукерок із сухофруктами в умовах лабораторії кафедри інженерії харчового виробництва.
Висловлюємо велику вдячність заступнику директора - Дронову Олександру Павловичу та колективу кондитерської фабрики, за екскурсію та гостинність!
Автор: доцент Коваленко Т.С.