Початок загально – технологічної практики у студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
Практика є обов’язковим компонентом навчання і проводиться на передових, оснащених сучасним технологічним обладнанням підприємствах харчування, які забезпечують виготовлення продукції та обслуговування споживачів.
19 липня у студентів спеціальності «Харчові технології» біолого – технологічного факультету розпочалася загально – технологічна практика на ПРАТ «Херсонський хлібокомбінат», метою якої є:
- вивчення асортименту продукції;
- аналіз технологічних процесів виробництва;
- ознайомлення із системою організації праці на підприємстві;
- вивчення системи організації діяльності підприємства та обслуговування споживачів;
- набуття професійних навичок із виробництва в умовах існуючого підприємства;
- відпрацювання програмного асортименту та нових технологій;
- засвоєння методів визначення технологічних параметрів та керування якістю в ході технологічного процесу;
- вивчення системи контролю якості продукції;
- вивчення нормативної документації на продукцію.
Під час проведення практики студенти поглиблять знання та вміння за фахом, набудуть досвіду інженерно-технологічної та організаційної діяльності за спеціальністю 181 «Харчові технології».
Автор: к.с.г.н., асистент Новікова Н.В.