Проведення практичного заняття з навчальної дисципліни «Кулінарна етнологія»
11 квітня у студентів 1 курсу 3 групи біолого – технологічного факультету спеціальності «Харчові технології» відбулося практичне заняття з навчальної дисципліни «Кулінарна етнологія», яке було приурочене святу Великодня. Заняття провели к.т.н., доцент В.Г. Бурак та к.с.г.н., асистент Н.В. Новікова.
Метою заняття було набуття студентами знань з технології приготування пасок різних народів світу, враховуючи національні традиції та сучасні технологічні тенденції їх приготування.
Пасха – саме велике свято християнства. Це свято у різних країнах світу святкують по-різному. Наші студенти зробили невеликий «пасхальний похід» різними країнами світу і приготували «Французький бріош», «Італійську веру», «Німецький гугельхупф», «Польську паску» та «Гуцульську паску».
Автор: к.с.г.н., аситент Новікова Н.В.