Виїздне заняття студентів спеціальності 181 «Харчові технології»
28 березня 2017 року викладачі кафедри інженерії харчового виробництва доцент Бурак В.Г. та асистент Новікова Н.В. разом зі студентами 1 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» провели виїздне заняття з дисципліни «Кулінарна етнологія» в ресторані грузинської кухні «Ілорі». Студенти під керівництвом ресторатора та талановитого кухаря Еліко Маркелії приготували неперевершені страви, а саме з тіста «Фірмове хачапурі», «Хачапурі», салат «Пхалі асорті», соуси «Сацебелі» та «Ткемалі», холодні закуски «Сациві».
Cтуденти з великим задоволенням працювали над приготуванням страв та сервіровкою столу. В поцесі роботи вони набули практичного досвіду та ознайомилися з грузинською культурою.
Студенти та викладачі кафедри висловлюють вдячність керівництву ресторану «Ілорі» за надану можливість практичної підготовки студентів.
Автор: к.с.г.н., асистент Новікова Н.В.