Ознайомча практика студентів ХДАУ
Спільно з Інститутом підвищення кваліфікації та Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) 30 листопада був організований виїзд ЗАТ «Чумак», одне з найбільших підприємств в Україні.
Студенти та викладачі на власні очі побачили, як і за допомогою яких технологій відбувається виробництво кетчупу, майонезу, соусів, соків та іншої продукції. Дізналися, що виробничі потужності компанії розташовані на ланах, тож щойно зібране вже за годину може дістатися до заводу для переробки. Унікальне розташування компанії на півдні України, в екологічно чистій місцевості, гарантує високу якість товарів. Зараз продукція компанії експортується в Канаду, Росію, США, Казахстан, Грузію, Ізраїль, Іспанію, країни Балтики та на інші світові ринки.
Майбутні економісти та біотехнологи послухали історію створення підприємства, ознайомились зі специфікою роботи на ньому.
Автор: Сімонова Оксана