Виїзне заняття студентів спеціальності 181 «Харчові технології» біолого – технологічного факультету до ПП «Багатогалузева фірма «Таврія»
З метою підвищення практичного рівня знань студентів 1 та 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» біолого – технологічного факультету, 4 жовтня 2016 року було проведено виїзне заняття до ПП «Багатогалузева фірма «Таврія» під керівництвом доцентів Бурак В.Г., Вогнівенко Л.П.
Вивчаючи потужності виробництва, спеціаліст по взаємодії з клієнтами Кулюкіна Вікторія пояснила, що тут виробляються справжні марочні коньяки України. Такими можуть називатися тільки ті коньяки, які вироблені на підприємстві з повним циклом коньячного виробництва - починаючи з вирощування власного винограду, отримання виноматеріалу, його перекуркі в коньячні спирти, з подальшою витримкою в дубових бочках понад 6 років і розлив у пляшки.
Дім марочних коньяків «Таврія» випускає продукцію чотирьох торгових марок: «Таврія», «Георгіївський», «Jatone» і «AleXX», які відомі не тільки в Україні, а й далеко за її межами.
Студенти та викладачі кафедри інженерії харчового виробництва висловлюють щиру подяку керівництву підприємству за приділену увагу та надану цікаву інформацію !!!
Автор: к.т.н., доцент Бурак В.Г. та к.с.г.н Новікова Н.В.