Проведення лабораторного заняття з дисципліни «Мікробіологія молока і молочних продуктів» на кафедрі інженерії харчового виробництва біолого – технологічного факультету
2 листопада 2016 року на кафедрі інженерії харчового виробництва проводилося заняття к.с.г.н, асистентом Новіковою Н.В. з дисципліни «Мікробіологія молока і молочних продуктів». По плану взаємовідвідування занять кафедри були присутні: завідуюча кафедрою Бурак В.Г., доценти Ряполова І.О., Вогнівенко Л.П.
Метою лабораторного заняття було:
- ознайомитися з методами мікробіологічного дослідження сиру і молока, яке використовують в сировиробництві;
-освоїти прийоми визначення якісного складу мікрофлори молока за пробою на бродіння;
- провести мікроскопіювання мазків - видбитків сиру.
При проведенні лабораторної роботи було застосовано мультимедійні програми, та пізнавальні фільми. На занятті відмічалась висока активність студентів. Вони добросовісно працювали і уважно слухали. Деякі студенти задавали питання щодо пояснень окремих положень
Викладачі кафедри відзначили високий практичний та теоретичний рівень знань студентів 2 курсу 3 групи біолого –технологічного факультету напряму підготовки 181 «Харчові технології».
Автор: к.с.г.н, асистент Новікова Н.В.