ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Проведення лабораторного заняття з дисципліни «Мікробіологія молока і молочних продуктів» на кафедрі інженерії харчового виробництва біолого – технологічного факультету

2 листопада 2016 року на кафедрі інженерії харчового виробництва проводилося заняття к.с.г.н, асистентом Новіковою Н.В. з дисципліни «Мікробіологія молока і молочних продуктів». По плану взаємовідвідування занять кафедри  були присутні: завідуюча кафедрою Бурак В.Г., доценти  Ряполова І.О., Вогнівенко Л.П.

 

Метою лабораторного заняття було: 

-  ознайомитися з методами мікробіологічного дослідження сиру і молока, яке використовують в сировиробництві;

-освоїти прийоми визначення якісного складу мікрофлори молока за пробою на бродіння;

- провести  мікроскопіювання мазків - видбитків сиру.

 

При проведенні лабораторної роботи було застосовано мультимедійні програми, та пізнавальні фільми. На занятті відмічалась висока активність студентів. Вони добросовісно працювали і уважно слухали. Деякі студенти задавали питання щодо пояснень окремих положень


 

Викладачі кафедри відзначили високий практичний та теоретичний рівень знань студентів 2 курсу 3 групи біолого –технологічного факультету напряму підготовки 181 «Харчові технології».

Автор: к.с.г.н, асистент Новікова Н.В.