У ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» пройшов майстер-клас з вибору яєць на Великодні свята
28 квітня 2016 року в Херсонському державному аграрному університеті пройшов майстер-класу з вибору яєць на Великодні свята за участю студентів біолого-технологічного факультету.
Згідно статистики на Великдень українці з’їдають у семеро більше яєць, ніж зазвичай. Білі, яскраво коричневі, великі та маленькі – вибір яєць величезний як на ринках, так і в магазинах. Але, на жаль, продають і якісні, і зіпсовані яйця. Як цього уникнути і на що треба звертати увагу під час вибору яєць? Про це на захоплюючому творчому майстер-класі розповідали студенти біолого-технологічного факультету і знайомили всіх бажаючих із правилами вибору харчових яєць.
Викладачі та студенти університету з задоволенням прийняли участь в майстер-класі.
Майстер-клас було організовано під керівництвом асистента кафедри технологій переробки та зберігання с.-г. продукції, кандидата с.-г. наук Левченко Максима Валерійовича.
Бажаємо успіхів організаторам майстер-класу та очікуємо від них нових цікавих ідей!