Виробнича практика магістрів біолого-технологічного факультету з 06.07.2015 по 10.07.2015 рр.
Практика здійснювалась з дисциплін: «Переробка молока і молочних продуктів», «Технологія виробництва м’яса та м’ясних продуктів», «Стандартизація продукції тваринництва».
Після закінчення виробничої практики студенти підготували письмовий звіт (робочий зошит), який оформляли кожен індивідуально. У звіті вказано основні положення методик експериментальних досліджень та особливості техніки проведення лабораторних аналізів, фактори, які впливають на точність результатів та висновки. За підсумками виробничої практики та за звітом студенти захищали свої роботи кожен індивідуально.
Студенти ОКР «Магістр» біолого-технологічного факультету за спеціальністю: 8.09010201 “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” набули навичок з напрямків оцінки якості сировини та готових харчових молочних та м’ясних продуктів, засвоїли основні вимоги державних стандартів щодо якості продуктів харчування.