ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Наука під час війни

Наукова бібліотека ХДАЕУ є координаційним центром сільськогосподарських бібліотек Херсонського територіального об’єднання (ТО) та надає методичну допомогу з усіх питань бібліотечно – інформаційної роботи.

Працівники наукової бібліотеки ХДАЕУ надали індивідуальну консультацію та підібрали матеріали з книжкового фонду бібліотеки  канд. с.-г. наук , старшому науковому співробітнику Інституту кліматично орієнтованого сільського господарства Національної академії аграрних наук  України Вірі БОРОВИК( згідно її інформаційного запиту) для написання докторської дисертації за темою "Теоретична та практична цінність генетичних ресурсів рослин для умов зрошення Південного Степу України".

Подальший розвиток країни в сучасних умовах пов´язаний виключно з орієнтацією на постіндустріальні тенденції суспільного відтворення. Суть цих тенденцій - дедалі зростаюче використання інформації і знань, як найважливішого виду ресурсів, який все більшою мірою визначає майбутнє держави.

Співробітники бібліотеки і в подальшому будуть всіляко сприяти розвитку наукової діяльності та надавати допомогу науковцям.

Автор: Наукова бібліотека ХДАЕУ(23.06.2024)