ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Нетворкінг: суперсила для досягнення успіху! Здобувачі та викладачі економічного факультету опановують мистецтво нетворкінгу

«Зв’язки вирішують все»… так це чи ні розбирали на вебінарі з нетворкінгу в Херсонському державному аграрно-економічному університеті. 05 червня 2024 року для здобувачів та науково-педагогічного персоналу економічного факультету відбувся захоплюючий вебінар з нетворкінгу під гаслом «Нетворкінг - це суперсила: як використовувати її для досягнення успіху», організований кафедрою менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій Херсонського державного аграрно-економічного університету за сприянням АрселорМіттал Кривий Ріг.

Спікером заходу виступилаМарія Головань – психологиня, арт-коуч, запрошений спікер від АрселорМіттал Кривий Ріг.

Під час вебінару учасники занурилися у світ нетворкінгу, де:

  • Ознайомились з ключовими аспектами побудови та підтримки бізнес-відносин.
  • Вивчили різні форми нетворкінгу та його трендові проблеми.
  • Розглянули стратегічні аспекти нетворкінгу та кола Данбара.
  • Отримали практичні поради та інструменти самопрезентації що є ключовою навичкою для нетворкігну, включаючи вправу Elevator Speech.

Вебінар став не лише джерелом нової інформації, але й майданчиком для інтерактивних вправ та обміну досвідом. Учасники активно ставили питання спікеру та отримали цінні поради щодо розвитку навичок нетворкінгу.

Висловлюємо вдячність Марії Головань за змістовну та пізнавальну доповідь, практичні поради, вправи та відповіді на питання учасників; компанії АрселорМіттал Кривий Ріг за підтримку вебінару та сприяння розвитку навичок нетворкінгу у студентів та викладачів.

Сподіваємося на подальшу співпрацю та інші плідні зустрічі!

Висловлюємо щиру подяку Збройним Силам України за можливість проведення заходу в ці складні часи та за те, що даруєте нам відчуття захищеності.