ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Підвищення кваліфікації викладачами кафедри екології та сталого розвитку ім. професора Ю.В. Пилипенка

Викладачі кафедри екології та сталого розвитку ім.професора Ю.В.Пилипенка Алмашова В.С. та Бойко М.О. з 4 березня – 14 квітня 2024 року пройшли Всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації на тему: «ОСВІТНІЙ ПРОЦЕС В УМОВАХ ВІЙНИ ТА У ПОВОЄННИЙ ПЕРІОД: ВИКЛИКИ, ПРАВИЛА, ПЕРСПЕКТИВИ», яке було організовано Українським державним університетом імені Михайла Драгоманова та Центром українсько-європейського наукового співробітництва.

Професійна програма підвищення кваліфікації була розроблена з урахуванням новітніх науково обґрунтованих підходів до організації навчання дорослих, досягнень психолого-педагогічних, соціальних та поведінкових наук, спрямована на розвиток та вдосконалення психолого-педагогічної, риторичної, інформаційно-комунікативної компетентностей педагогічних працівників, а також їхніх практичних умінь та навичок, що сприятиме професійно-особистісному зростанню та підвищенню ефективності професійного спілкування та здійснення педагогічної діяльності загалом.

Дякуємо організаторам та лекторам Всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації за цікаві та корисні матеріали для подальшого їх застосування в науково-педагогічному процесі.

АВТОР: доцент Алмашова В.С. 22 травня 2024 року