ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Перемога у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

За результатами І-го етапу (рецензування робіт) ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Цивільна безпека в умовах воєнного стану», що проводився на базі Національного університету цивільного захисту України (м. Харків), конкурсною комісією було допущено на ІІ-й етап конкурсу (підсумкову конференцію із захисту наукових робіт) здобувачку спеціальності 053 Психологія першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з секції «Екстремальна та кризова психологія» – Олену МУЗИКУ.

Під пильним науковим керівництвом доктора психологічних наук, професора кафедри соціальних та поведінкових наук Наталії АКІМОВОЇ, здобувачка підготувала наукову роботу «Вплив спорту на ментальне здоров'я», яка була оцінена на підсумковій конференції, що відбулася 25-26 квітня 2024 року у форматі відеоконференції на платформі Zoom.

За результатами Олена стала переможцем конкурсу і була нагороджена дипломом ІІІ ступеня, дякуючи професіоналізму науково-педагогічного колективу кафедри соціальних та поведінкових наук, що активно працює над підготовкою і науковою підтримкою здобувачів.

Вітаємо здобувачку та наукового керівника з перемогою!

Бажаємо подальших успіхів у науковій і професійній діяльності.