ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

V Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених та здобувачів вищої освіти «Cучасна молодь в світі інформаційних технологій» присвячена Дню науки

У третю суботу травня Україна відзначає День науки. Це свято, яке підкреслює важливість наукової діяльності для розвитку країни та суспільства. 17 травня 2024 року кафедра менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій Херсонського державного аграрно-економічного університету провела V Всеукраїнську науково-практичну конференцію молодих вчених та здобувачів вищої освіти "СУЧАСНА МОЛОДЬ В СВІТІ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ", присвячену цьому дню.

Конференція стала майданчиком для обміну ідеями та досвідом молодих науковців з різних куточків України. Учасники конференції представили свої дослідження в галузі інформаційних технологій, маркетингу та менеджменту.

Світ стрімко змінюється під впливом інформаційних технологій. Ці зміни впливають на всі сфери життя, від бізнесу до освіти та охорони здоров'я. Молодь – це рушійна сила цих змін. Молоді люди володіють новими знаннями та навичками, які необхідні для успіху в сучасному світі. Інформаційні технології відкривають нові можливості для розвитку бізнесу, покращення життя людей та вирішення глобальних проблем.

Робота конференції розпочалася зі слів привітання від проректора з наукової роботи та міжнародної діяльності, к.с.-г.н., доцента Сергія ЛАВРЕНКА та декана економічного факультету, к.е.н., доцента Наталі КИРИЧЕНКО, які побажали плідної праці та подальших перспектив у науковій діяльності.

Доповіді учасників були присвячені використанню і впровадженню інформаційних технологій в різних галузях: медицині, педагогіці, техніці, економіці, математичному моделюванню, енергетиці, туризмі і гостинності, smart-технологіях та інтернеті речей. Учасники конференції отримали можливість презентувати свої дослідження перед широкою аудиторією, отримати відгуки від фахівців, налагодити зв'язки з іншими молодими науковцями. Доповіді учасників викликали велику зацікавленість серед науковців та жваву дискусію.

В конференції прийняли участь науковці та здобувачі вищої освіти з 16 вищих навчальних закладів з 11 міст України та Польщі, таких як Ольштин, Київ, Харків, Львів, Дніпро, Одеса, Кривий Ріг, Вінниця, Миколаїв, Хмельницький, Кропивницький, Херсон.

На завершення конференції завідувачка кафедри менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій ХДАЕУ, к.е.н., доцент Ганна ЖОСАН подякувала всім учасникам за співпрацю та висловила пропозицію щодо наступних зустрічей.

Пишаємося тим, що кафедра менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій ХДАЕУ змогла зробити свій внесок у розвиток української науки, організувавши цю конференцію.