ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Вітаємо! Здобувачка 3 курсу Ксенія Трусова посіла 3 місце у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з секції «Публічне управління та адміністрування»

29.04.2024 року відбулося нагородження учасників за результатами ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з секції «Публічне управління та адміністрування», яке проводилося на базі Національного університету цивільного захисту України (м. Харків).

Здобувачка 3 курсу денної форми навчання спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" ХДАЕУ Трусова Ксенія посіла 3 місце з роботою "Публічне управління у прикордонній сфері: проблеми та перспективи розвитку". Науковий керівник - доцент кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук Новікова Марія.

26.04.2024 року відбувся захист з робіт з презентацією результатів дослідження та відповідями на додаткові запитання, який здобувачка мужньо витримала. Боротьба була досить запеклою, а роботи, що представлені на конкурс актуальними та цікавими. А ось вже сьогодні нагороджували переможців після детального аналізу робіт та результатів захисту. Наукові роботи учасників відрізнялися науковою новизною та вагомими результатами дослідження, проте і робота здобувачки нашого закладу зайняла серед них почесне призове місце.

Під час нагородження були відзначені роботи молодих науковців з усіх куточків України. Висловлюємо щиру вдячність організаторам Конкурсу, які, у такий непростий для кожного закладу вищої освіти час, створили платформу, що поєднала людей небайдужих до актуальних питань розвитку та відбудови нашої держави в майбутньому та післявоєнного відновлення України.

Нещодавно студентка отримала диплом ІІІ ступеня.

Щиро вітаємо і здобувачку і наукового керівника та бажаємо подальших наукових звершень!