ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь аспірантів кафедри рослинництва та агроінженерії зі спеціальності 201 Агрономія у Міжнародній конференції молодих учених з нагоди Дня науки в Україні

17 травня 2024 року аспіранти кафедри рослинництва та агроінженерії зі спеціальності 201 Агрономія Анатолій МЄЛЄШКО, Іван ПОДРЄЗОВ та Дмитро Фартушний разом із науковими керівниками доцентами Тетяною БАКЛАНОВОЮ та Оленою СИДЯКІНОЮ прийняли участь у Міжнародній науково-практичній конференції молодих учених “Наукові основи реалізації принципів кліматично орієнтованого сільського господарства в агросфері України” з нагоди Дня науки в Україні.

З привітальним словом до учасників на пленарному засіданні звернулася Раїса ВОЖЕГОВА–доктор сільськогосподарських наук, професор, академік НААН, директор Інституту кліматично орієнтованого сільського господарства НААН.

Учасники конференції отримали цінні знання, що підтверджені науковими результатами, та переконалися в ефективності новітніх технологій аграрної науки. Участь у конференції дозволила науковцям обмінятися думками та знайти партнерів для майбутніх спільних проєктів.

У цілому, участь у конференції, присвяченій Дню науки, була позитивним досвідом, який допоміг розширити коло наукових інтересів та взаємодію з науковою спільнотою.

Ми впевнені, що участь аспірантів у цій конференції стала важливим кроком для їхньої наукової кар'єри та сприятиме подальшому розвитку науки в цілому.

За результатами участі у конференції будуть опубліковані тези доповідей, а кожен учасник отримає сертифікат.

Автор: Тетяна Бакланова