ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Святкування Дня вишиванки здобувачами та викладачами кафедри підприємництва, обліку та фінансів

День вишиванки – це особливе свято для всіх українців, що об'єднує нас навколо спільних культурних цінностей та традицій. Вишиванка – це не просто одяг, а символ національної гордості, який розкриває нашу ідентичність та відображає багатство культурної спадщини України. День вишиванки нагадує нам про важливість збереження наших традицій.

Кожного року здобувачі та викладачі активно долучаються до святкування! Цей рік не став виключення. Тільки погляньте, які яскраві та різноманітні вишиванки! Від традиційних червоно-чорних  орнаментів до сучасних інтерпретацій національного одягу, кожна вишиванка втілює в собі дух української культури.

Кафедра пишається тим, що може зробити свій внесок у збереження та популяризацію українських традицій. День вишиванки – це свято, яке надихає нас бути єдиними у своїй любові до України, до її багатої культурної спадщини та у прагненні передати ці цінності наступним поколінням!

Особлива подяка захисникам та захисницям України, які боронять нас та надають можливість продовжувати наукову, навчальну та виховну діяльність на користь нашої країни!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!