ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Вітаємо здобувача Херсонського державного аграрно-економічного університету з перемогою у другому турі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Цивільна безпека в умовах воєнного стану»

За результатами 1-го етапу (рецензування робіт) ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Цивільна безпека в умовах воєнного стану» конкурсною комісією було допущено на 2-й етап конкурсу (підсумкову конференцію із захисту наукових робіт) студента спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» другого (магістерського) рівня вищої освіти у секції «Цивільна безпека (Цивільний захист)» – ЗАЙЦЯ Олексія. Керівник наукової роботи к.т.н., доцент кафедри землеустрою, геодезії та кадастру ЯЦЕНКО Володимир Миколайович.

Підсумкова конференція відбулася 25 квітня 2024 року у режимі відеоконференції на платформі ZOOM.

 



Дякуючи професіоналізму науково-педагогічного колективу кафедри, що активно працює над підготовкою та науковою підтримкою здобувачів, Олексій став переможцем конкурсу і був нагороджений дипломом ІІІ ступеня.

Щиро вітаємо здобувача та його наукового керівника з перемогою, бажаємо їм подальших успіхів у їх наукових і професійних проєктах.