ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Досягнення здобувачів спеціальності 017 на міжнародних змаганнях з кіокушинкай карате!!!

Відомо, що якісна підготовка фахівця передбачає гармонійне поєднання теоретичної та практичної складових навчання. Саме в рамках даного твердження здобувачі Херсонського державного аграрно-економічного університету, які навчаються за спеціальністю 017 Фізична культура і спорт, за підтримки керівництва закладу, поєднують освітній процес з активним спортивним вдосконаленням! Завдяки організації освітнього процесу в дистанційному форматі здобувачі мають можливість приймати участь в різних міжнародних заходах не перериваючи процес навчання. Все вище перераховане дає можливість створити якісну індивідуальну освітню траєкторію здобувача та стати компетентним й професійним фахівцем.

Напередодні здобувачка другого року навчання Назарова Анастасія прийняла участь в міжнародних змаганнях з кіокушинкай карате Mistrzostwa Polski Makroregionu Wachodniego, що проходили в Польщі.

Змагання проходили в різних вікових групах за різними напрямками цього цікавого виду спортивних одноборств. В змаганнях прийняло участь більше 100 учасників з різних країн. Значних спортивних результатів досягли й українські спортсмени! 

В запеклій боротьбі, в розділі змагань Кata Анастасія Назарова довела власну майстерність та виборола призове місце, продемонструвавши міжнародний рівень підготовленості.

Пишаємось досягненнями Анастасії та бажаємо подальшого професійного зростання, а відповідно й досягнення максимально високих результатів на змаганнях найвищого рівня!

Автор: доцент Євгеній Стрикаленко