ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Зустріч ідеї та дії: ВідНОВА:UA та ХДАЕУ об'єднали зусилля для майбутнього

Відбулася захоплююча зустріч здобувачів освіти та викладачів Херсонського державного аграрно-економічного університету з представниками Волинського регіонального офісу Національної програми залучення молоді до відновлення України ‒ ВідНОВА:UA.

Програма здійснюється Міністерством молоді та спорту України, Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» та громадською організацією «Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» у рамках проєктів «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії відповідно.

Програма ВідНОВА:UA презентувала себе та власні досягнення на шляху залучення молоді з різних областей України до відновлення нашої держави – шляхом залучення юнаків та дівчат до створення власного молодіжного простору та стати частиною грандіозної історії волонтерства та соціальної згуртованості! Саме через регіональні команди волонтерів, а також всіх, хто зацікавлений долучитися до відновлення України, можна об'єднати зусилля на місцях, забезпечуючи швидку реакцію на потреби громад та ефективне вирішення проблем.

Програма залучення молоді до відновлення України ВІДНОВА:UA покликана надати молоді можливість зробити свій внесок у відбудову України. Не менш значущою ідеєю програми є знайомство молоді з Україною та однолітками з різних областей.

Ось і цього разу команда ВідНОВА:UA була рада можливості бути тут і говорити про важливе ‒ відновлення країни, національну ідентичність та волонтерство як стиль життя!