ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Здобувач 017 спеціальності один з найкращих на етапі Кубку Європи з бразильського джиу-джитсу!

Під час важкого періоду, в якому знаходиться наша країна, гідне представлення незламної України на світовому та європейському рівні є одним з основних завдань успішних та талановитих спортсменів! Саме таким чином зробили здобувачі вищої освіти Херсонського державного аграрно-економічного університету Роман Непота та Вадим Пузанов. Роман представляв Україну безпосередньо на татамі, а Вадим керував даним процесом в якості головного тренера збірної команди на Етапі Кубку Європи!

Наприкінці квітня 2024 року в Парижі (Франція) проходив Етап Кубку Європи з джиу-джитсу. В результаті виступу національна збірна України зайняла перше загальнокомандне місце завоювавши найбільшу кількість медалей серед більше ніж 20 країн-учасниць.

Приємно відзначити, що тренером Непоти Романа також є здобувач вищої освіти ХДАЕУ другого року навчання Євген Скирда, який очолює Громадську організацію “Українське патріотичне об'єднання “Борець””.

В запеклій боротьбі міжнародних змагань вихованці Скирди Євгена та Вадима Пузанова неодноразово піднімались на п'єдестал пошани та на їх честь лунав гімн України!

За результатами виступу на етапі Кубку Європи Роман Непота посів друге місце в розділі “неваза”, що є дуже пристойним результатом в даному виді бразильського джиу-джитсу з доволі потужною конкуренцією!

Вітаємо Романа та його тренерів Євгена Скирду та Вадима Пузанова з досягненим результатом й бажаємо їм в подальшому переможно представляти збірну команду на світовому рівні та гідно представляти нашу незламну та непереможну Україну!

Пишаємось досягненням наших здобувачів та бажаємо нових перемог!

Автор: доцент Стрикаленко Є.А