ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Гостьова лекція «Застосування безпілотних рішень в агровиробництві» для здобувачів ХДАЕУ

10 квітня 2024 року, за запрошенням викладача кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Олександра Коваленка відбулася зустріч здобувачів Херсонського державного аграрно-економічного університету з тренером-пілотом Міжнародної групи компаній DroneUA Владиславом Гончаренко.

Компанія DroneUA – це не тільки компанія, що спеціалізується на комплексній інтеграції високотехнологічних рішень для широкого спектру галузей економіки, а й активно співпрацює із закладами освіти щодо впровадження досвіду фахівців-практиків в освітній процес.

Під час лекції спікер ознайомив здобувачів із питаннями застосування сучасних роботизованих рішень в агровиробництві та технологію ультрамалооб’ємного обприскування. Також пан Владислав надав інформацію про світовий бренд робототехніки для сільського господарства – XAG, розповів про можливості повітряних і наземних агродронів у вирощування зернових і олійних культур, їх застосування в садівництві та плодоовочівництві.

Наприкінці лекції спікер та інші експерти компанії відповіли на запитання, які виникли у учасників під час лекції. Дякуємо компанії DroneUA за співпрацю і сподіваємося на подальші не менш цікаві та корисні зустрічі.

Автор: Олександр Коваленко (11.04.2024)