ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна зустріч з випускниками Херсонського Таврійського ліцею Херсонської міської ради

Профорієнтаційні заходи мають величезне значення для випускників будь-якої школи, адже такі зустрічі допомагають шкільній молоді дізнатися про особливості різних професій і зробити свідомий вибір щодо свого майбутнього професійного шляху.

5 квітня 2024 року випускники Херсонського Таврійського ліцею Херсонської міської ради мали нагоду дізнатися більше про перспективні спеціальності та можливості навчання в Херсонському державному аграрно-економічному університеті.

Представники економічного факультету ХДАЕУ (Наталя Кириченко, Ганна Жосан, Катерина Нікітенко, Наталія Аверчева,  Алла Карнаушенко, Олена Шаумян та Інеса Шепель) провели цікаву бесіду з випускниками Херсонського Таврійського ліцею, присвячену особливостям навчання в університеті. Викладачі детально розповіли про напрями кожного факультету, можливості, які отримують студенти у процесі навчання, інфраструктуру і наукові досягнення університету.

Під час заходу майбутні абітурієнти переглянули відеоролики, що продемонстрували переваги навчання в ХДАЕУ і позитивні аспекти студентського життя. Ці ролики дозволили ліцеїстам отримати більш яскраве уявлення про атмосферу університету та його студентське співтовариство.

Окрім того, була надана детальна інформація про особливості Вступної кампанії 2024 року. Викладачі розповіли про важливі дати, процедуру подання документів та інші необхідні кроки для успішного вступу до університету.

Зустріч пройшла позитивно і продуктивно. Випускники ліцею мали змогу отримати вичерпну інформацію про можливості навчання в ХДАЕУ та переконатися, що цей заклад вищої освіти – найкращий вибір для їх майбутнього професійного та особистісного розвитку.

Від щирого серця вдячні адміністрації Херсонського Таврійського ліцею Херсонської міської ради та Наталії Скибі за гостинність і можливість співпраці.

Бажаємо всім випускникам успіху у складанні НМТ та виборі свого майбутнього професійного шляху, а також запрошуємо приєднатися до нашої великої аграрної родини!

 Особлива подяка захисникам і захисницям України, які боронять нас і надають можливість продовжувати наукову та навчальну діяльність на користь нашої країни!

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!