ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна зустріч викладачів ХДАЕУ

Профорієнтаційний захід викладачами ХЕРСОНСЬКОГО ДАЕУ кафедри екології та сталого розвитку ім. професора Ю.В.Пилипенка триває. Цього разу представника нашого ВНЗ доцента Алмашову Вікторію гостинно прийняв Біляївський ліцей №1 Біляївської міської ради Одеської області.

Учням 10 та 11 класів даного шкільного закладу було показано презентаційний матеріал про спеціальності, переваги навчання та перспективи працевлаштування після отримання диплому Херсонського ДАЕУ.  

Школярів було ознайомлено з усім спеціальностями по факультетам нашого університету, надано інформацію стосовно перспективи навчання та подальшого працевлаштування за спеціальностями відповідно довідника абітурієнта.

До школярів було донесено про актуальність спеціальностей 101 Екологія та 183 Технології захисту навколишнього середовища, про подальше працевлаштування на пристижні посади, про дуальну освіту і можливість навчання в Польші, а також про підготовчі курси. Важливими аспектами пошуку та реалізації себе - є вибір професії, що відповідає сучасним потребам суспільства.

Автор: доцент Алмашова В.С. 10 квітня 2024 року