ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Профорієнтаційна робота із відокремленим структурним підрозділом «Херсонського гідрометеорологічного фахового коледжу»

08 квітня 2024 року на платформі ZOOM відбулася профорієнтаційна зустріч студентів Херсонського гідрометеорологічного фахового коледжу із завідувачем кафедри ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В.П. Коваленка – Кушнеренко Владиславом Григоровичем.

 Зустріч відбулась з метою більш детального ознайомлення здобувачів освіти із перевагами навчання у Херсонському державному аграрно-економічному університеті.

Під час бесіди обговорювалися питання щодо умов вступу на навчання до університету, про спеціальності, за якими готують здобувачів вищої освіти, проєкти академічної мобільності, грантові програми, можливість дуальної освіти, долучення до інноваційних розробок вчених, подальше працевлаштування, особливостями вступної компанії 2024 року та перевагами, які надають підготовчі курси університету до національного мультипредметного тесту (НМТ), реєстрація на який вже 11 квітня закінчиться.

Потенційним абітурієнтам було цікаво детальніше дізнатися про спеціальності біолого-технологічного факультету, адже наразі посилено вивчають біологію.

З майбутніми вступниками було проведено індивідуальні консультації та надано контактну гугл-форму для заповнення, для того щоб мати можливість постійно бути на зв’язку із потенційними вступниками, розсилати новини університету.

Бажаємо здобувачам скорішого визначення у професії в нашому провідному закладі вищої освіти Півдня України, адже саме у ХДАЕУ — ми не встановлюємо межі, ми — розкриваємо горизонти пізнання твоєї особистості, ми спонукаємо бути лідерами.

Автор: асистент Овдієнко К.Т. (09.04.2024 р.)