Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Технологія переробки риби, рибні делікатеси»
На кафедрі технологій виробництва та переробки с.-г. продукції ім. академіка В.Г. Пелиха відбулось планове засідання гуртка «Технолог», на якому розглядались питання технологій переробки риби та виробництва рибних делікатесів. У засіданні прийняли участь здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальностей 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва та 181 Харчові технології.
Здобувачів зацікавила тема доповіді: «Риба фугу: найдорожчий і найнебезпечніший делікатес Японії». Гуртківці мали змогу не лише дізнатися про особливості приготування даної риби, але й активно дискутували щодо традицій, яких дотримуються шеф-кухарі Японії.
Підсумовуючи засідання, керівники та учасники студентського наукового гуртка «Технолог» підкреслили важливість удосконалення технологій переробки та зберігання риби та рибної продукції у сучасних умовах.
Дякуємо учасникам гуртка за активну участь та запрошуємо до подальшої роботи!
Автори: керівники гуртка, доцент Геннадій КАРАЩУК, старший викладач Світлана УШАКОВА