Участь кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у Всеукраїнській конференції
21 березня 2024 р. відбулося пленарне засідання Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання продукції рослинництва», організованої Миколаївським національним аграрним університетом у змішаному форматі, з використанням сервісу Zoom.
Вікторія Бойко виступила з темою доповіді: «Винні тури – як складова агротуризму». Метою доповіді стало те, що виноградарство і виноробство в Україні завжди були високорозвиненими, прибутковими галузями і посідали вагоме місце у структурі переробних підприємств та аграрного сектору економіки.
На сьогодні увага виноробних підприємства повинна бути направлена на отримання додаткових вигод від ведення такого бізнесу, а саме залучення туристів, яким пропонують ознайомитися з технологічним процесом виробництва, з таїнством дозрівання вина, дізнатися про унікальні традиції та асортимент вин.
Автор: Вікторія Бойко