ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Професійний ріст здобувачів кафедри харчових технологій біолого-технологічного факультету

Здобувачі кафедри харчових технологій біолого-технологічного факультету ХДАЕУ постійно застосовують одержані знання, вміння та навички отримані під час навчання в своїх професійній діяльності. Так, в процесі вивчення обов’язкової компоненти Теоретичні основи технології харчових виробництв за темою: Загальна характеристика функціонально-технологічних властивостей харчових продуктів здобувачкою першого (бакалаврського) рівня другого року денної форми навчання Оксаною СКОРОХОД під керівництвом доктора технічних наук, доцента, професора кафедри харчових технологій Ольгою ГОРАЧ було розроблено функціональні рецептури та технологічні схеми приготування перших страв, салатів, м’ясних, рибних страв та десертів. Необхідність розробки функціональних рецептур та технологій обумовлена створенням принципово нових технологій, глибокої комплексної переробки сировини у продукти високої якості, які мають оздоровчий вплив на організм людини, забезпечують профілактику аліментарно-залежних станів і захворювань, сприяють усуненню дефіциту білків, вітамінів, мікро- і макроелементів, інших ессенціальних речовин. Крім того, Оксана ділиться своєю майстерністю, знаннями та досвідом з великою аудиторією глядачів через інтернет ресурси.

Салат з куркою, беконом, селерою, апельсином та гарбузовим насінням

Безглютенові листкові роли з беконом, плавленим сиром та томатами

Перці, фаршировані м'ясом, помідором, сиром та гарбузом

Салат з печерицями, морквою та болгарським перцем, по-корейські

Сирники з сиром та шпинатом