Співпраця з передовими та інноваційними господарствами України
Херсонський державний аграрно-економічний університет підписав договір про співробітництво з Гросуляком Михайлом Васильовичем - ресторатором, засновником мережі закладів харчування «Самогонна Ресторація», засновником «Клубу Галицької кухні» та Тернопільської гільдії рестораторів, власником екологічних господарств та ферм.
Михайло Гросуляк має власні фермерські господарства в с. Тютьків (Теребовлянський р-н) та в м. Рахів (Закарпаття). Власник Фамільної сироварні та масарні в Тернополі, де виготовляють фірмові сири, ковбаси та м'ясні делікатеси. Автор патентів на печі для випікання піци.
Його підприємства є переможцями у номінації «Найкращий ресторан української кухні» за версією Національної ресторанної премії «СІЛЬ» (Ресторан-садиба «Грибова хата»); Ресторація «Старий млин» – фіналіст у номінації «Найкращий ресторан української кухні» Національної ресторанної премії «СІЛЬ»; Пивоварна ресторація «Ковчег» – фіналіст у номінації «Найкращий пивний ресторан» Національної ресторанної премії «СІЛЬ»; Ресторація «Старий млин» – дворазова відзнака програми «Ревізор».
Автор: Лавренко С.О.