ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Випуск фахівців ОКР «Бакалавр» на денному відділенні агрономічного факультету в 2013-2014 навч. році

За підсумками захисту державна екзаменаційна комісія рекомендувала студентів, які мають схильність до науково-дослідної роботи до вступу в магістратуру, а результати цих випускних робіт – до впровадження у виробництво: Дерезу Г.Г., Жушман К.В., Чернишову В.О., Паршину А.В., Бараша О.А., Куліш В.Ю., Ніконову І.С., Котова Б.С., Грідякіну А.М., Шиян О.О., Гупало А.А., Жигулу Є.В., Карпенко В.В., Носову Н.Ю., Кривов`яза А.О., Іванець В.М., Юхна Д.В., Макогончука С.Б., Гребельну Є.Ю., Чернову А.В., Тяпченка О.М., Макаренка В.В., Посуховського А.О., Гайдаєнко А.А., Ткач Ю.М., Васильченко Т.С., Фещук К.А.
Державна екзаменаційна комісія відмітила глибокі знання і кращі доповіді студентів: Барабаша О.А., Носової Н.Ю., Макогончука С.Б., Гребельної Є.Ю., Ткач Ю.М., Васильченко Т.С.
За підсумками захисту дипломних робіт державна екзаменаційна комісія рекомендувала до участі в першому етапі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт з напрямку «Агрономія» у 2014-2015 навчальному році студентів: Чернишову В.О., Паршину А.В., Барабаша О.А., Котова Б.С., Грідякіну А.М., Карпенко В.В., Носову Н.Ю., Кривов`яза А.О., Іванець В.М., Макогончука С.Б., Гребельну Є.Ю., Гайдаєнка А.А., Ткач Ю.М., Васильченко Т.С.


Випуск фахівців ОКР «Бакалавр» денного відділення агрономічного факультету напряму 6.090101 «Агрономія» 2014 року разом з представниками державної екзаменаційної комісії та кураторами.

Вітаємо випускників та бажаємо їм успіхів в подальшому навчанні з освітньо-кваліфікаційних рівнів «Спеціаліст» та «Магістр»!