Засідання наукового гуртка «ХАРЧОВИК-НАУКОВЕЦЬ» Тема засідання: Системи харчування і дієти: Стикаючись із викликами 21 століття
02.02.2024 р. відбулося засідання наукового гуртка «Харчовик-науковець». Мета засідання була ознайомитися з викликами 21 століття щодо побудови чіткої картини високоякісної дієти для формування політики харчових систем, що враховує індивıдуальні потреби та екологічні аспекти. Грунтовну доповідь за аналізом світового досвіду з цього питання надав здобувач освіти спеціальності 181 - Григорій ПРОЦЕНКО.
І по традиції гуртка – відбулася практична частина засідання. Учасники гуртка насолоджувались процесом приготування корисної страви спостерігаючи за професійними діями шеф-кухаря.
Майстер-клас пройшов в інтерактивному режимі. Під час приготування Григорій наголосив на тому, що його авторська страва не тільки проста в приготуванні, але й готується з продуктів, які є доступними, смачними і, водночас, вишуканими. Численні питання, на які він із задоволенням відповідав, тільки підтвердили те, наскільки важливим є такий формат обміну досвідом між учасниками гуртка - представниками професії.
Підготувала: Ольга Сумська, к.т.н., доцент, науковий керівник гуртка «Харчовик-науковець»