Фотозвіт наукових гуртків економічного факультету
Виїзне практичне заняття майбутніх підприємців, учасників гуртка «Економіст, підприємець, фінансист»
Завдяки співпраці між ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» та Українським проєктом бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP), 30 вересня 2020 р. відбулося практичне виїзне заняття «Формування іміджу підприємства на внутрішньому ринку» (на території сімейної виноробні «Курінь») для здобувачів вищої освіти 2-3 курсу спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», які приймають активну участь у роботі гуртка «Економіст, підприємець, фінансист».
Науковий гурток «Економічна теорія» продовжує свою роботу!
Наукова робота в умовах карантину має навіть свої переваги, адже ніхто не заважає зосередитися на пошуку матеріалів, проведенні розрахунків і обґрунтуванні висновків. Такої думки дотримуються викладачі кафедри загальноекономічної підготовки і студенти. 10.04.2020 року відбулося чергове засідання майбутніх науковців.
Засідання наукового гуртка
У рамках Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP 11 березня 2020 р. відбулося чергове засідання гуртка кафедри економіки та фінансів «Економіст, Підприємець, Фінансист» на тему: «Нішеві продовольчі культури: перспективи їх розвитку». Засідання відкрив проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності, координатор цього проекту від університету д.с.-г.н., професор Аверчев Олександр Володимирович.
Майстер-клас у Lunca bar
Для студентів кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу стали відомими багато фактів завдяки лекції та майстер класу старшого бармена Lunca bar.
А також студентам надали можливість самим побути барменами і створити кілька коктейлів.
Майстер-клас «Смачна альтернатива»
Чим для вас є «кава»? Для багатьох - це затишок, тепло, неперевершений аромат, розслаблення. Деякі люблять вийти на морозне свіже повітря з чашкою ароматного зігріваючого напою і зануритися в роздуми...
Виїзне заняття на базі виноробного господарства князя П.М.Трубецького та ОПГ «Павлівські»
Ексклюзивні та цінні знання отримали студенти економічного факультету спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм» під час виїзного практичного заняття на базі виноробного господарство князя П.М. Трубецького та ОПГ «Павлівські», що в Бериславському районі на Херсонщині.
Пішохідна прогулянка-екскурсія вулицями рідного міста
А чи знаєте ви історію міста,у якому живете? Багато людей знають лише «сухі» історичні факти про наш рідний Херсон. А студентам спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм» пощастило доторкнутися до історії Херсону починаючи з 18 століття.
Студенти спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» прийняли участь в конференції, присвяченій 35-річчю Економічного факультету ДВНЗ «ХДАУ»
Насичений день у представників кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Студенти спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» приймали учасників Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні тренди та перспективи логістики, маркетингу ,збутової діяльності плодоовочівництва в епоху цифрових технологій», присвяченої 35-річчю Економічного факультету ДВНЗ «ХДАУ».
Екскурсія, присвячена всесвітньому Дню туризму та Дню туризму в Україні
У Всесвітній день туризму здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» взяли участь у Туристичній майстерні Херсонщини. Студенти разом із викладачами кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу відвідали платформу ділового спілкування зі спікерами та провідними спеціалістами туристичного ринку Херсонщини. Стали свідками відкриття першого в області сенсорного туристичного інформаційного центру в міжнародному аеропорту «Херсон»
Засідання наукового гуртка «Податківець»
Як комп’ютерна гра допоможе виховувати доброчесного платника податків?
Відповіді на це та інші питання представили студенти спеціальності обліку і оподаткування в межах роботи наукового гуртка «Податківець». Вони запропонували власне бачення податкової служби майбутнього та висловили свої думки та ідеї, які виклали у індивідуальних та колективних проєктах, доповідях і презентаціях.