Освітній ступінь «Магістр»
Міжнародні та національні системи забезпечення якості харчової продукції
Моделювання та оптимізація харчових систем та технологій
Планування експериментів у харчовій галузі
Санітарія і гігієна переробних підприємств
Технологічне проєктування закладів харчових підприємств з основами СAD
Технологія і обладнання малих харчових виробництв
Технологія продуктів функціонального призначення
Біоенергетична оцінка технологій в землеробстві
Використання організмів у біологічному захисті рослин
Інноваційні технології отримання органічної продукції
Логістика і комунікації у захисті рослин
Технічні аспекти та вимоги до застосування засобів захисту рослин
Товарознавство плодів, овочів та винограду
Біоенергетична оцінка технологій в землеробстві
Використання організмів у біологічному захисті рослин
Інноваційні технології отримання органічної продукції
Логістика і комунікації у захисті рослин
Технічні аспекти та вимоги до застосування засобів захисту рослин
Товарознавство плодів, овочів та винограду