ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Освітній ступінь «Бакалавр»

3 семестр

-    Self-менеджмент

-    Аквадизайн

-    Архітектурна семіотика

-    Бухгалтерське діловодство в управлінні бізнесом

-    Ветеринарна медицина та благополуччя тварин

-    Водні екосистеми

-    Генетика декоративних тварин та птахів

-    Генетично модифіковані організми та продукти

-    Екологічне лісівництво

-    Електронний бізнес

-    Інформаційні війни ХХІ століття

-    Історія містобудування Херсону

-    Історія розвитку тваринництва

-    Кібербезпека в інтернеті речей

-    Меліоративна гідрогеологія

-    Морські акваріуми

-    Обладнання з переробки продукції тваринництва

-    Організація технологічних процесів переробки риби та рибопродуктів

-    Основи гендерних знань

-    Основи дистанційного зондування

-    Основи ландшафтного дизайну

-    Основи міжнародного захисту прав людини

-    Основи наноелектроніки

-    Оцінка майна

-    Оцінка якості продукції бджільництва

-    Перманентна аквакультура

-    Політичні студії

-    Правове супроводження підприємницької діяльності

-    Прикладна механіка

-    Ресурсний потенціал територій

-    Сільський (зелений) туризм

-    Службове та мисливське собаківництво

-    Соціологія

-    Стрітбол

-    Сучасні гроші

-    Технології утримання та розведення кішок

-    Технологічне обладнання цехів з переробки продукції тваринництва

-    Технологія виробництва і переробки продукції грибівництва

-    Технологія виробництва кулінарної продукції

-    Урбоекологія

-    Утримання та розведення бджіл

5 семестр

-    Big Data технології та інформаційний аналіз

-    PR і реклама

-    Архітектурна археологія

-    Біоіндикація

-    Винно-гастрономічний туризм

-    Вплив пестицидів на якість с.г. продукції

-    Гігієна продуктів тваринного походження

-    Зоонози та концепція єдиного здоров’я

-    Математичні методи і моделювання технологічних процесів

-    Медіація як засіб вирішення спорів

-    Мисливство

-    Облік і оподаткування інтернет-торгівлі

-    Організація технохімічного контролю на переробних підприємствах

-    Основи менеджменту

-    Основи радіотехніки

-    Основи топіарного мистецтва

-    Основи фізіології та гігієни харчування

-    Особливості проектування конструкцій будівель і споруд

-    Оформлення прав громадян на землю

-    Сімейне право

-    Соціальна психологія

-    Сучасні дезінфікуючі препарати

-    Сучасні технології захисту довкілля

-    Технологія оздоровчих харчових продуктів

-    Технологія переробки риби та рибопродуктів

-    Тренінг з інформаційних технологій

-    Фінансова грамотність

 

7 семестр

-    Агротехнологічні аспекти використання перетинчастокрилих комах

-    Бізнес-процеси та технології управління у водному господарстві

-    Використання та охорона земель

-    Власний бізнес

-    Екобезпека продовольчої сировини та харчових продуктів

-    Інженерний захист територій від шкідливої дії води

-    Інжиніринг в електроенергетиці

-    Комп’ютерний дизайн фірмового стилю

-    Крафтові технології виробництва продукції тваринництва

-    Кулінарне мистецтво та етнічні кухні

-    Мікологічні основи переробки сільськогосподарської продукції

-    Місцеве самоврядування

-    Менеджмент і маркетинг у ветеринарній медицині

-    Моделювання технологічних процесів з переробки сільськогосподарської продукції

-    Мотиваційний менеджмент

-    Озеленення сучасного урбосередовища

-    Організація і контроль санітарних заходів

-    Освітлення архітектурного середовища

-    Основи маркетингу

-    Основи трудового законодавства

-    Паркознавство

-    Проектування підприємств харчової промисловості

-    Проектування технології будівництва об’єктів садово-паркової інфраструктури

-    Риторика й ораторське мистецтво

-    Стартапи в будівництві

-    Стратегічне екологічне оцінювання

-    Судово-бухгалтерська експертиза

-    Сучасні інструментальні методи контролю якості та безпеки харчової сировини і продукції

-    Управління персоналом та лідерство

Joomla Plugins