Освітній ступінь «Бакалавр»
- Бухгалтерське діловодство в управлінні бізнесом
- Ветеринарна медицина та благополуччя тварин
- Генетика декоративних тварин та птахів
- Генетично модифіковані організми та продукти
- Інформаційні війни ХХІ століття
- Історія містобудування Херсону
- Історія розвитку тваринництва
- Кібербезпека в інтернеті речей
- Обладнання з переробки продукції тваринництва
- Організація технологічних процесів переробки риби та рибопродуктів
- Основи дистанційного зондування
- Основи міжнародного захисту прав людини
- Оцінка якості продукції бджільництва
- Правове супроводження підприємницької діяльності
- Ресурсний потенціал територій
- Службове та мисливське собаківництво
- Технології утримання та розведення кішок
- Технологічне обладнання цехів з переробки продукції тваринництва
- Технологія виробництва і переробки продукції грибівництва
- Big Data технології та інформаційний аналіз
- Вплив пестицидів на якість с.г. продукції
- Гігієна продуктів тваринного походження
- Зоонози та концепція єдиного здоров’я
- Математичні методи і моделювання технологічних процесів
- Медіація як засіб вирішення спорів
- Облік і оподаткування інтернет-торгівлі
- Організація технохімічного контролю на переробних підприємствах
- Основи фізіології та гігієни харчування
- Особливості проектування конструкцій будівель і споруд
- Оформлення прав громадян на землю
- Сучасні дезінфікуючі препарати
- Сучасні технології захисту довкілля
- Технологія оздоровчих харчових продуктів
- Технологія переробки риби та рибопродуктів
- Тренінг з інформаційних технологій
- Агротехнологічні аспекти використання перетинчастокрилих комах
- Бізнес-процеси та технології управління у водному господарстві
- Використання та охорона земель
- Екобезпека продовольчої сировини та харчових продуктів
- Інженерний захист територій від шкідливої дії води
- Інжиніринг в електроенергетиці
- Комп’ютерний дизайн фірмового стилю
- Крафтові технології виробництва продукції тваринництва
- Кулінарне мистецтво та етнічні кухні
- Мікологічні основи переробки сільськогосподарської продукції
- Менеджмент і маркетинг у ветеринарній медицині
- Моделювання технологічних процесів з переробки сільськогосподарської продукції
- Озеленення сучасного урбосередовища
- Організація і контроль санітарних заходів
- Освітлення архітектурного середовища
- Основи трудового законодавства
- Проектування підприємств харчової промисловості
- Проектування технології будівництва об’єктів садово-паркової інфраструктури
- Риторика й ораторське мистецтво
- Стратегічне екологічне оцінювання
- Судово-бухгалтерська експертиза
- Сучасні інструментальні методи контролю якості та безпеки харчової сировини і продукції
- Управління персоналом та лідерство
Joomla Plugins