Index of /files/photo/IXB/181/Бакалавр

[ICO]NameLast modifiedSizeDescription

[PARENTDIR]Parent Directory  -  
[   ]181 - Технологія оздоровчих харчових продуктів.pdf2020-05-19 06:22 927K 
[   ]181 - Актуальнi проблеми галузi.pdf2020-05-19 06:20 916K 
[   ]181 - Барна справа та робота сомільє.pdf2020-05-19 06:21 851K 
[   ]181 - Етика у ресторанному господарстві.pdf2020-05-19 06:21 841K 
[   ]181 - Технологія виробництва кулінарної продукції.pdf2020-05-19 06:22 829K 
[   ]181 - Технологiя продукії ресторанного господарства.pdf2020-05-19 06:22 826K 
[   ]181 - Кулінарний дизайн.pdf2020-05-19 06:21 823K 
[   ]181 - Харчова хімія.pdf2020-05-19 06:23 812K 
[   ]181 - Світове ресторанне господарство.pdf2020-05-19 06:22 774K 
[   ]181 - Моделювання та розробка нових харчових продуктів.pdf2020-05-19 06:21 710K 
[   ]181 - Фізична та колоїдна хімія.pdf2020-05-19 06:23 699K 
[   ]181 - Промислова екологія харчових підприємств.pdf2020-05-19 06:21 689K 
[   ]181 - Історія розвитку харчової науки.pdf2020-05-19 06:20 680K 
[   ]181 - Технологія бродильних виробництв.pdf2020-05-19 06:22 647K 
[   ]181 - Організація НАССР на підприємствах харчової промисловості.pdf2020-05-19 06:20 637K 
[   ]181- Культура харчування.pdf2020-05-19 06:23 575K 
[   ]181- Мікробіологія молока і молочних продуктів.pdf2020-05-19 06:23 572K 
[   ]181 - Теоретичні основи технології харчових виробництв.pdf2020-05-19 06:22 565K 
[   ]181- Кулінарна етнологія.pdf2020-05-19 06:23 562K 
[   ]181 - Основи сенсорного аналізу харчових продуктів.pdf2020-05-19 06:21 559K 
[   ]181 - Біохімія харчових продуктів.pdf2020-05-19 06:20 557K 
[   ]181 - Лабораторна справа підприєвмств харчової промисловості.pdf2020-05-19 06:21 554K 
[   ]181 - Нутріциологія.pdf2020-05-19 06:21 546K 
[   ]181 - Технологія жирів та жирозамінників.pdf2020-05-19 06:22 537K 
[   ]181- Товарознавство харчових продуктів.pdf2020-05-19 06:23 325K 
[   ]181 - Санітарія і гігієна харчових виробництв.pdf2020-05-19 06:21 198K 
[   ]181 - Технічна мікробіологія.pdf2020-05-19 06:22 171K 
[   ]181 - Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів.pdf2020-05-19 06:21 161K 
[   ]181 - Основи ветсанекспертизи.pdf2020-05-19 06:21 158K 

Apache/2.4.52 (Ubuntu) Server at ksau.kherson.ua Port 80