![[ICO]](/icons/blank.gif) | Name | Last modified | Size | Description |
|
![[PARENTDIR]](/icons/back.gif) | Parent Directory | | - | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Харчова хімія.pdf | 2020-05-19 06:23 | 812K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Фізична та колоїдна хімія.pdf | 2020-05-19 06:23 | 699K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181- Товарознавство харчових продуктів.pdf | 2020-05-19 06:23 | 325K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Технічна мікробіологія.pdf | 2020-05-19 06:22 | 171K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Технологiя продукії ресторанного господарства.pdf | 2020-05-19 06:22 | 826K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Технологія оздоровчих харчових продуктів.pdf | 2020-05-19 06:22 | 927K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Технологія жирів та жирозамінників.pdf | 2020-05-19 06:22 | 537K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Технологія виробництва кулінарної продукції.pdf | 2020-05-19 06:22 | 829K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Технологія бродильних виробництв.pdf | 2020-05-19 06:22 | 647K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Теоретичні основи технології харчових виробництв.pdf | 2020-05-19 06:22 | 565K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Світове ресторанне господарство.pdf | 2020-05-19 06:22 | 774K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Санітарія і гігієна харчових виробництв.pdf | 2020-05-19 06:21 | 198K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Промислова екологія харчових підприємств.pdf | 2020-05-19 06:21 | 689K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Основи сенсорного аналізу харчових продуктів.pdf | 2020-05-19 06:21 | 559K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Основи ветсанекспертизи.pdf | 2020-05-19 06:21 | 158K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Організація НАССР на підприємствах харчової промисловості.pdf | 2020-05-19 06:20 | 637K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Нутріциологія.pdf | 2020-05-19 06:21 | 546K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Мікробіологія м'яса і м'ясних продуктів.pdf | 2020-05-19 06:21 | 161K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181- Мікробіологія молока і молочних продуктів.pdf | 2020-05-19 06:23 | 572K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Моделювання та розробка нових харчових продуктів.pdf | 2020-05-19 06:21 | 710K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Лабораторна справа підприєвмств харчової промисловості.pdf | 2020-05-19 06:21 | 554K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Кулінарний дизайн.pdf | 2020-05-19 06:21 | 823K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181- Кулінарна етнологія.pdf | 2020-05-19 06:23 | 562K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181- Культура харчування.pdf | 2020-05-19 06:23 | 575K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Етика у ресторанному господарстві.pdf | 2020-05-19 06:21 | 841K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Біохімія харчових продуктів.pdf | 2020-05-19 06:20 | 557K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Барна справа та робота сомільє.pdf | 2020-05-19 06:21 | 851K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Актуальнi проблеми галузi.pdf | 2020-05-19 06:20 | 916K | |
![[ ]](/icons/layout.gif) | 181 - Історія розвитку харчової науки.pdf | 2020-05-19 06:20 | 680K | |
|