ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

 

Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету

Круглий стіл Національної академії педагогічних наук України до Всеукраїнського дня психолога

23 квітня 2024 року викладачі кафедри соціальних та поведінкових наук, здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 053 Психологія долучилися до Всеукраїнський круглого столу з теми «Професійна підготовка психологів в Україні: стратегічні завдання».

Детальніше...

Засідання студентського наукового гуртка «Технолог» на тему: «Особливості виробництва чеського пива»

На кафедрі технологій виробництва та переробки с.-г. продукції ім.академіка В.Г.Пелиха відбулось чергове засідання гуртка «Технолог» на якому розглядалось питання особливостей виробництва чеського пива.

Детальніше...

Участь викладачів кафедри ботаніки та захисту рослин у засіданні Загальних зборів Відділення рослинництва НААН України

22 квітня 2024 року відбулося засідання Загальних зборів Відділення рослинництва Національної академії аграрних наук України, в якому взяв участь член-кореспондент НААН, доктор економічних наук, професор кафедри ботаніки та захисту рослин В.В.Дудченко

Детальніше...

Участь у вебінарі на тему "Стійке фінансування і зелений банкінг в Україні: значення, особливості, відмінності"

22 квітня 2024р. викладачі кафедри підприємництва, обліку та фінансів долучилися до вебінару на тему "Стійке фінансування і зелений банкінг в Україні: значення, особливості, відмінності", який проводився під егідою Assoсiation of sustainable development experts (ASDE).

Детальніше...

Засідання ректорату ХДАЕУ

Сьогодні відбулося чергове засідання ректорату ХДАЕУ в режимі онлайн. Очолював засідання ректорату університету Юрій Кирилов. Традиційно обговорювались питання організації освітнього процесу, збереження та обліку матеріальних цінностей університету, проведені й заплановані ремонтно-відновлювальні роботи в головному навчальному корпусі університету, гуртожитках та інших приміщеннях університету.

Детальніше...

Участь академічної спільноти агрономічного факультету у заходах, які сприяють працевлаштуванню майбутніх випускників

18 квітня 2024 року відбувся унікальний захід для студентів разом з агророботодавцями «Agro Student Summit», у якому офлайн взяли участь Божонок Олексій, здобувач агрономічного факультету та куратор Стеценко Ірина, асистент кафедри ботаніки та захисту рослин, інші здобувачі та НПП долучилися до зустрічі в режимі онлайн.

Детальніше...

Організаційно-виховна робота на кафедрі публічного управління, права та гуманітарних наук – День Землі 2024

22 квітня весь світ відзначає День Землі. Це день нагадування про екологічні катастрофи, день, коли людина має можливість замислитися над тим, що вона може зробити для вирішення екологічних проблем. 

Детальніше...

Конкурс англійської мови ENGLISH LANGUAGE QUEST від Херсонського державного аграрно-економічного університету

Сьогодні, 22 квітня 2024 року, в ХДАЕУ стартував ENGLISH LANGUAGE QUEST, який організували викладачі іноземних мов кафедри публічного управління, права та гуманітарних. Цей захід приурочений до Міжнародного дня англійської мови, який традиційно святкують 23 квітня в усьому світі.

 

Детальніше...

Нові статті науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету, які опубліковані в базах даних Web of Science та Scopus

Вітаємо авторів!

Нові статті науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету, які опубліковані в базах даних WEB OF SCIENCE та SCOPUS

Детальніше...

Дискусійна зустріч науковців та агровиробників щодо питань розвитку органічного виробництва.

Науково-педагогічні працівники кафедри землеробства ХДАЕУ 18 квітня 2024 року були запрошені на онлайн-дискусію «Зелені агро рішення. Біологічний захист культур. Ефективне використання біологічних інсектицидів в органічному землеробстві».

Детальніше...

Англомовна секція американських науковців з Університету Дюкейн

18 квітня в гібридному форматі відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасна освіта: філософські, соціально-економічні, поведінкові аспекти», організована кафедрою соціальних і поведінкових наук ХДАЕУ.

 

Детальніше...

Настановча лекція з виробничої переддипломної практики для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 201 Агрономія

19 квітня 2024 р. проведено настановчу лекцію з виробничої переддипломної практики для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 201 Агрономія.

 

Детальніше...

 

Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету

Шановні друзі!

Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.

Детальніше

 

Студентам, що навчаються на умовах контракту!

До уваги авторів
Подати матеріал для сайту

 


Поштовий сервіс університету

Ваша пошта @ksaeu.kherson.ua

Зворотний зв'язок

info@ksaeu.kherson.ua


 

Національно-патріотичне виховання здобувачів вищої освіти Херсонського державного аграрного університету

Включившись до процесу відродження національної системи виховання, головною метою науково-педагогічного колективу Херсонського державного аграрного університету є передача молодому поколінню соціального досвіду, багатства духовної культури народу, його соціального досвіду, його національної ментальності, світобачення і на цій основі – формування особистих рис громадянина України.

Сьогодні виховання громадянина – патріота – цілеспрямований, систематичний, регульований процес, мета якого – утвердження свідомості нації, народу, етнічної культури, мовної єдності, кращих рис характеру.

В основі виховного процесу університету лежить система виховних відносин, що забезпечує взаємодію викладачів, студентів згідно з суспільно заданими цілями виховання – розквіт духовної сутності людини, яка має стати висококваліфікованим спеціалістом, займати чіткі національні, загальногосподарські позиції, бути активною у громадському житті, відповідальною за моральне становлення себе як особистості.

Реалізуючи концепцію вищої освіти, як процес розвитку творчої особистості, науково-педагогічний колектив університету постійно веде пошук нових педагогічних технологій, що сприяють формуванню середовища, яке розвиває, навчає та виховує. Соціологічні опитування, анкетування, індивідуальні бесіди дають змогу вивчати рівень вихованості, потреб, інтересів кожного студента.

Пріоритетним напрямком організаційно-виховної роботи в університеті є індивідуальний підхід у вихованні особистості студентів, стимулювання їхніх внутрішніх сил до саморозвитку і самовиховання, що знайшло своє відображення в планах організаційно-виховної роботи університету.

Значна увага приділяється виконанню Національної програми патріотичного виховання молоді, розвитку активної позиції громадянина України.

Головне завдання виховної діяльності - створення умов для активної життєвої позиції здобувача вищої освіти, громадянського самовираження і самореалізації, максимального задоволення потреб в інтелектуальному, культурному і моральному розвитку.

В період з 14 по 30 січня 2019 року було проведено ряд кураторський годин, круглих столів, книжкових виставок, студенти та викладачі ХДАУ прийняли активну участь у міських і обласних заходах з нагоди Дня Соборності України.

Масштабний флешмоб за участі студентів ХДАУ

до Дня Соборності України

22 січня на площі Свободи відбулося символічне возз’єднання студентів Херсонського державного аграрного університету та курсантів Херсонської державної морської академії. Вони пройшли ходою з різних сторін проспекту Ушакова та возз’єдналися на площі Свободи. Цей флешмоб з нагоди Дня Соборності України ініціювала Студентська рада при облдержадміністрації, залучивши курсантів та студентів. 

29 січня 2019 року здобувачі вищої освіти університету мали змогу послухати відкриту відео-лекцію на тему: «Бій за майбутнє України».

 

Презентаційний матеріал відео-лекції «Бій за майбутнє України»

20 лютого 2019 року студенти мали можливість переглянути художній фільм «Крути 1918» за реальною історією бою на залізничній станції Крути взимку 1918-го року. На тлі доленосних подій в країні двоє братів Андрій і Олекса Савицькі закохуються у прекрасну Софію. Більшовики підступають до Києва, місто наповнене «червоними» агентами. Уряд УНР кидає на боротьбу з ворогом усі боєздатні частини армії, включно з юнкерами і студентами. Чотири сотні юнаків, серед яких Андрій і Олекса, стають проти 4-тисячного добре озброєного війська.

 

Здобувачі вищої освіти агрономічного факультету

 

Здобувачі вищої освіти біолого-технологічного факультету

 

Здобувачі вищої освіти економічного факультету

 

Здобувачі вищої освіти факультету рибного господарства та природокористування

 

Перегляд фільму «Крути 1918»

Після перегляду фільму здобувачі вищої освіти Херсонського державного аграрного університету мали можливість обговорити потужні сцени й кадри фільму, а під час перегляду епізоду розстрілу студентів, вони не могли стримати сліз по загиблим й ненависті до ворогів.

Висловлюємо подяку адміністрації ККЗ «Ювілейний» та керівництву університету за надану можливість щодо перегляду фільму «Крути 1918». Радимо кожному подивитися цей фільм. Події, які в ньому зображені, занадто важливі, щоб про них забувати!

Автор: Кривий В. В. Прес-центр (БТФ)