ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

 

Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету

Профорієнтаційна онлайн - зустріч з учнями Херсонського НВК «Дошкільний навчальний заклад – спеціалізована школа з поглибленим вивченням англійської мови І ступеня – гімназія» №56 Херсонської міської ради

15 квітня 2024 року відбулась онлайн-зустріч доцента кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії Віктора ЛИТВИНЕНКА із учнями випускного 11 класу Херсонського НВК «Дошкільний навчальний заклад – спеціалізована школа з поглибленим вивченням англійської мови І ступеня – гімназія» №56 Херсонської міської ради.

Детальніше...

Онлайн-квест «Я. Закон. Держава» від кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук

З 1 по 5 квітня за ініціативи кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук відбувся онлайн-квест «Я. Закон. Держава» для учнів 9-11 класів, участь у якому дозволила школярам поринути в цікавий світ управління та права й отримати грамоти та цінні призи.

Детальніше...

Спільне засідання студентських наукових гуртків «Фінансист» та «Креативна економіка»

У квітні 2024 року було проведено спільне засідання студентських наукових гуртків «Фінансист» та «Креативна економіка».

 

 

Детальніше...

Участь здобувачів економічного факультету у Всеукраїнській науково-практичній конференції

28-29 березня 2024 року відбулась VIІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством».

Детальніше...

Продовжуємо серію гостьових лекцій від KPMG Хочеш дізнатися tips&tricks щодо формування фінансової звітності та аналізу?

«Фінансова звітність та аналіз. Бухгалтерський облік» за такою темою 12 квітня 2024р. для здобувачів освітніх програм кафедри підприємництва, обліку та фінансів, а також всіх зацікавлених здобувачів та колег економічного факультету, була проведена лекція-диспут.

Детальніше...

Нові статті науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету, які опубліковані в базах даних Web of Science та Scopus

Вітаємо авторів!

Нові статті науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету, які опубліковані в базах даних WEB OF SCIENCE та SCOPUS

Детальніше...

Спільна участь магістрів та НПП спеціальності 194 Гідротехнічне будівництво, водна інженерія та водні технології у вебінарі

12 квітня 2024 року здобувачі другого (магістерського) рівня освіти та викладачі кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії прийняли активну участь у черговому вебінарі з циклу Ukraine Series: War and Ukraine’s Rivers, Wetlands and Seas.

Детальніше...

Гостьова лекція здобувачів Херсонського державного аграрно-економічного університету з заслуженим майстром спорту України з академічного веслування Оленою Олефіренко!

В гості до здобувачів завітала Заслужений майстер спорту України, учасниця двох олімпійських ігор, переможниця етапів Кубку світу, призерка чемпіонатів світу, неодноразова чемпіонка Європи з академічного веслування — Олена Олефіренко!

Детальніше...

Спільний курс: Територіальні громади та університет об'єднуються для зміцнення розвитку

Кроком до розширення можливостей співпраці Херсонського державного аграрно-економічного університету з місцевими громадами Кіровоградського району стало підписаня меморандуму.

 

 

Детальніше...

Партнерство для розвитку та спільного майбутнього

Розширились горизонти співпраці, завдяки підписанню ще одного меморандуму, з відділом освіти с. Соколівське Кіровоградського району Кіровоградської області.

 

 

Детальніше...

Призери Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Харчових технологій та інженерії» 2023-2024 н.р., який відбувся в Національному університеті харчових технологій

З 1 по 24 березня тривав перший етап ІІ туру – рецензування студентських наукових робіт членами Галузевої конкурсної комісії. Наступний ІІ етап ІІ туру – захист робіт на підсумковій науково-практичній конференції – відбувся 11-12 квітня.

Детальніше...

Домедична допомога та невідкладні стани

11 квітня 2024 року відбулася зустріч здобувачів освіти та викладачів Херсонського державного аграрно-економічного університету з координатором першої допомоги товариства «Червоного хреста» у Кіровоградській області, Валерієм Пузирем

 

Детальніше...

 

Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету

Шановні друзі!

Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.

Детальніше

 

Студентам, що навчаються на умовах контракту!

До уваги авторів
Подати матеріал для сайту

 


Поштовий сервіс університету

Ваша пошта @ksaeu.kherson.ua

Зворотний зв'язок

info@ksaeu.kherson.ua


 

Навчальна практика зі спеціальності – найяскравіші спогади

На кафедрі землеустрою, геодезії та кадастру підвели підсумки з практичної підготовки студентів 3 курсу зі спеціальності «Геодезія, картографія та землеустрій», а саме з дисциплін: геодезія, земельне право, землеустрій, державний земельний кадастр.

 

Щиро подяка ректору Кирилову Юрію Євгеновичу та директору б/в «Колос» Чечіну Олегу Валерійовичу за надання можливості проведення навчальної практики зі спеціальності. Майбутні фахівці мали змогу отримувати практичні навички у виконанні земельно-кадастрових робіт на території бази відпочинку "Колос" смт Лазурне, виконувати зйомку земельних ділянок м. Херсон та смт Лазурне.

 

Керівниками навчальної практики зі спеціальності від кафедри землеустрою, геодезії та кадастру були призначені:

Мартинов Ігор Вікторович, Лавренко Наталія Миколаївна, Крупіца Дмитро Олександрович.

 

Незабутні враження, практичні здобутки та приємні спогади лишаться в пам’яті назавжди!!!!

 

Виконували камеральні роботи та готували звіт студенти в лабораторіях Херсонського державного аграрного університету використовуючи сучасні інформаційні технології .

 

Автор: завідувач кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Дудяк Н.В.