ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

 

Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету

Участь вчених ХДАЕУ в Міжнародній конференції "Кліматичні зміни: виклики для аграрної освіти і науки"

Завідувач кафедри землеробства ХДАЕУ, професор Олександр АВЕРЧЕВ та асистентка кафедри і аспірантка 4 року навчання Марія НІКІТЕНКО прийняли участь в обговорені питань впливу глобальних змін клімату на розвиток сільського господарства.

Детальніше...

Натхнення у тяжкий час: на кафедрі менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій провели поетичний вечір

26 березня rафедра менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій провела творчу зустріч із поетесою із Кропивницького Ольгою Могильдою. Поетичний вечір був приурочений до 94-го Дня народження легенди української поезії – Ліни Костенко та Всесвітнього дня поезії.

Детальніше...

Виїзний профорієнтаційний захід працівників ХДАЕУ

21 березня 2024 року викладачами ХДАЕУ була проведена профорієнтаційна зустріч із учнями 10-х та 11-х класів Новоукраїнських ліцеїв №4, №6, №8 та ліцею "Лідер" Новоукраїнської міської ради Кіровоградської області.

 

Детальніше...

Зустріч уповноваженої особи з питань запобіганню та виявленої корупції в ХДАЕУ з колективом факультету архітектури та будівництва

В розрізі просвітницьких заходів на факультеті архітектури та будівництва 14 березня 2024 року було організовано та проведено семінар з уповноваженою особою з питань запобігання та виявлення корупції в ХДАЕУ - Валентиною Ковтун.

Детальніше...

Програма EDUPRO від SOFTSERVE – програма підвищення кваліфікації викладачів (11.04-06.11.2024 р., онлайн)

Топ спікери компанії SOFTSERVE протягом 7 онлайн-лекцій з 11 квітня по 6 червня 2024 року ділитимуться знаннями та власним досвідом з розвитку софт скілз, торкаючись найактуальніших тем цього напрямку.

Детальніше...

Робота студентського наукового гуртка «Успішний підприємець»

25 березня відбулось планове засідання наукового гуртка «Успішний підприємець», головною темою якого були «Інвестиційні ризики в умовах невизначеності». Гуртківці спеціальностей 051 Економіка, 076 Підприємництво та торгівля зробили доповіді своїх досліджень.

Детальніше...

Участь науково-педагогічних працівників ХДАЕУ у циклічних міжнародних дебатах в галузі освіти та наукових інновацій

26 березня 2024 року співробітники кафедри землеробства ХДАЕУ приєдналися до Циклічних міжнародних дебатів у сфері освіти та наукових інновацій. Цей захід був організований міжнародним партнером нашого університету, ВШТІП Академія Прикладних Наук (Познань, Польща)

Детальніше...

Засідання робочої групи з перегляду, оновлення та модернізації освітньої програми «Агроінженерія»

26 березня 2024 року на агрономічному факультеті відбулось засідання робочої групи з перегляду, оновлення та модернізації освітньої програми «Агроінженерія» підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня.

Детальніше...

Науковий гурток «Землеустрій та геодезія»

На спеціальності 193 Геодезія та землеустрій 26 березня 2024 року відбулось засідання студентського наукового гуртка «Землеустрій та геодезія», присвячений темі «Функції управління у землевпорядному виробництві».

Детальніше...

Здобувачі та викладачі ХДАЕУ побували в майбутньому

На економічному факультеті відбулась відкрита лекція для здобувачів всіх спеціальностей, ініційована кафедрою менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій, на тему «Екосистема метасвіту/всесвіту: особливості, різновиди, перспективи».

Детальніше...

Участь здобувачів освіти спеціальності 181 Харчові технології у проєкті «Ігри заводів 7»

З 26 березня по 3 квітня здобувачі освіти спеціальності 181 Харчові технології ХДАЕУ беруть участь у проєкті «Ігри Заводів 7.0» для студентів технологічних, аграрних, інженерних, хімічних та харчової промисловості спеціальностей.

Детальніше...

Лекція з відомою українською діячкою, керівницею напряму АПК Ukraine Facility Platform та агрофуд Mykolaiv Water Hub, екс-посолкою з особливих доручень МЗС України Ольгою Трофімцевою

26 березня 2024 року відбувалася гостьова лекція, організована кафедрою підприємництва, обліку та фінансів для здобувачів першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти економічних спеціальностей.

Детальніше...

 

Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету

Шановні друзі!

Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.

Детальніше

 

Студентам, що навчаються на умовах контракту!

До уваги авторів
Подати матеріал для сайту

 


Поштовий сервіс університету

Ваша пошта @ksaeu.kherson.ua

Зворотний зв'язок

info@ksaeu.kherson.ua


 

Науково-практична співпраця працівників Державного підприємства «Державний центр сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції» та науково-педагогічних працівників університету

14 червня 2018 року відбувалася науково-практична співпраця працівників Державного підприємства «Державний центр сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції» та науково-педагогічних працівників університету. Головним питанням роботи було - визначення біологічно-морфологічних ознак сортів зернових культур (пшениці озимої) при польовому інспектуванні посівів.

ДВНЗ «ХДАУ» був представлений к.с.-г.н., доцентом Лавренко С.О. та асистентом кафедри рослинництва, генетики, селекції та насінництва Тетеруком О.В., ДП «Державний центр сертифікації і експертизи сільськогосподарської продукції» - заступником начальника Херсонської обласної філії Васильєвим Д.Л. та агрономами-інспекторами: Хомуліною Т.О., Поповим Е.К., Сахаруком В.І.

Результатом співпраці було проведення польового інспектування насіннєвих посівів пшениці озимої в ДП ДГ «Асканійське» Каховського району Херсонської області.

Автор: Лавренко С.О.