ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

 

Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету

Настановча конференція з виробничої переддипломної практики для здобувачів економічного факультету

У межах підготовки до виробничої переддипломної практики, 19 квітня відбулося традиційне настановче заняття для здобувачів спеціальностей 071 Облік і оподаткування, 072 Фінанси, банківська справа та страхування, 076 Підприємництво та торгівля і 051 Економіка.

Детальніше...

Академія політичного лідерства

Студенти Херсонського державного аграрно-економічного університету прийняли участь Програмі IRI «Академія політичного лідерства», що відбувалась з 12-14 квітня в м. Одеса

 

Детальніше...

Міжнародна науково-практична конференція «Сучасна освіта: філософські, соціально-економічні, поведінкові аспекти»

18 квітня в гібридному форматі відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Сучасна освіта: філософські, соціально-економічні, поведінкові аспекти», організована кафедрою соціальних і поведінкових наук ХДАЕУ.

Детальніше...

Участь професора кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії у Нью-Йоркському саміті з питань посухи

16-17 квітня професор кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії, д.т.н. Людмила КУЗЬМИЧ, що наразі проходить стажування в університеті штату Пенсильванія (Pennsylvania State University) була запрошена для участі у Нью-Йоркському саміті з питань посухи в Корнелльському Університету (Cornell University), м. Ітака, штат Нью-Йорк, США.

Детальніше...

Профорієнтація - ключ до успішної кар’єри і самореалізації

18 квітня відбувся профорієнтаційний захід викладачів економічного факультету кафедри підприємництва, обліку та фінансів у Гайворонському політехнічному фаховому коледжі Голованівського району Кіровоградської області.

Детальніше...

Партнерство заради майбутнього!

17-18 квітня представники ХДАЕУ прийняли участь у Річній зустрічі Програми USAID АГРО та партнерських університетів, що приурочена до річниці підписання Спільної декларації про впровадження передового досвіду просторового планування у вищій освіті для інженерів-землевпорядників.

Детальніше...

Профорієнтаційна зустріч викладачів економічного факультету ХДАЕУ із здобувачами Кіровоградського кооперативного фахового коледжу економіки і права ім. М.П. Сая

16 квітня 2024 року викладачами економічного факультету ХДАЕУ за участі здобувачів економічного факультету було проведено профорієнтаційну зустріч із здобувачами Кіровоградського кооперативного фахового коледжу економіки і права ім. М.П.Сая.

Детальніше...

Наукові здобутки аспірантів спеціальності 201 Агрономія кафедри рослинництва та агроінженерії

Аспіранти кафедри рослинництва та агроінженерії зі спеціальності 201 Агрономія прийняли участь у Причорноморській регіональній науково-практичній конференції професорсько-викладацького складу “Розвиток українського села – основа аграрної реформи в Україні”.

Детальніше...

Профорієнтаційна зустріч з учнями Пантаївського лiцею Пантаївської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області

18 квітня 2024 року відбулась зустріч доцента кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії Рагуліна С.В. із учнями випускних класів Пантаївського лiцею Пантаївської селищної ради Олександрійського району Кіровоградської області.

Детальніше...

Онлайн-консультація з практичної підготовки для здобувачів ОС Магістр спеціальностей біолого-технологічного факультету

18.04.2024 відбулась онлайн-консультація перед проходженням виробничої практики здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти біолого-технологічного факультету ХДАЕУ.

 

Детальніше...

Договір про співпрацю між Херсонським державним аграрно-економічним університетом та ТОВ «РДС ІЛ»

8 квітня 2024 р. було підписано договір про співпрацю між Херсонським державним аграрно-економічним університетом в особі ректора Кирилова Юрія Євгеновича та ТОВ «РДС ІЛ» в особі директора Михайлюченко Ірини Володимирівни.

 

Детальніше...

Презентація онлайн-практики від АрселорМіттал Кривий Ріг

17 квітня 2024 року відбулася зустріч науково-педагогічного персоналу економічного факультету із представниками АрселорМіттал Кривий Ріг для презентації онлайн-практики від АрселорМіттал Кривий Ріг та інших форм співпраці між підприємством і Університетом.

Детальніше...

 

Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету

Шановні друзі!

Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.

Детальніше

 

Студентам, що навчаються на умовах контракту!

До уваги авторів
Подати матеріал для сайту

 


Поштовий сервіс університету

Ваша пошта @ksaeu.kherson.ua

Зворотний зв'язок

info@ksaeu.kherson.ua


 

Визначили Містера та Міс Університет - 2017 ДВНЗ «Херсонського державного аграрного університету»

04 квітня у Державному вищому навчальному закладі  «Херсонський державний аграрний університет» відбувся конкурс «Міс і Містер Університет – 2017». Кращі хлопці та дівчата відстоювали честь свого факультету.

«Проведення подібних конкурсів – прекрасна можливість студентів показати свої знання та навички. Конкуренція ж змушує учасників самовдовконалюватися. Вони не сидять на місці, а працюють над собою, щоб стати кращими. І кого б не обрали переможцем, переможених не буде. Кожен, хто вийшов на сцену – кращий», - запевняє доктор економічних наук, виконувач обов’язків ректора ДВНЗ «ХДАУ» професор Яремко Юрій Іванович.

Журі оцінювало не тільки зовнішні дані, а й яскравість, артистичність, граціозність, енергійність, кмітливість та сценічну майстерність конкурсантів.

За рішенням журі, почесне звання «Містер Університет – 2017» отримав студент факультету водного господарства, будівництва та землеустрою  Ковтун Ігор, «Міс Університет – 2017» стала студентка економічного факультету Корольова Єва.

Першим «Віце Містером» став студент біолого – технологічного факультету Ісаєв Андрій, другий «Віце Містер» - Прокопенко Бодя студент факультету водного господарства, будівництва та землеустрою.

Перша «Віце Міс» - Чабан Ганна студентка біолого - технологічного факультету, друга «Віце Міс» - Римшина Марія студентка біолого – технологічного факультету, що буде представляти наш вищий навчальний заклад на конкурсі «Міс студентство – Міс Університет Херсон» за вибором організатора конкурсу Анастасії Лопатньової.

 «Міс та Містером глядацьких симпатій» стали Книга Олексій студент факультету рибного господарства та природокористування та Ніколаєнко Ольга студентка агрономічного факультету.

Та без особливого титулу не залишився жоден з учасників. Кожному присвоєно перемогу у номінаціях:

- «Містер Галантність» - Володимир Соценко студент біолого – технологічного факультету;

- «Міс Грація» - Ольга Буриченко студентка факультету водного господарства, будівництва та землеустрою;

- «Міс Чарівність» - Наталія Зима студентка факультету водного господарства, будівництва та землеустрою;

- «Містер Стиль» - Антон Бутирін студент факультету рибного господарства та природокористування;

- «Міс Досконалість» - Вікторія Болаж студентка факультету рибного господарства та природокористування;

- «Міс Фотогенічність» - Анастасія Шевченко студентка факультету рибного господарства та природокористування;

- «Містер Мужність» - Олексій Книга студент факультету рибного господарства та природокористування;

- «Містер Креатив» - Андрій Горобченко студент економічного факультету;

- «Містер Артистичність» - Андрій Устимов студент економічного факультету;

- «Міс Елегантність» - Ірина Бойко студентка економічного факультету.

- «Містер Спорт» - Віталій Цимбал студент агрономічного факультету;

- «Міс Фітнес» - Ольга Ніколаєнко студентка агрономічного факультету;

- «Містер Шарм» - Віталій Кульчиковський студент агрономічного факультету;

- «Міс Оригінальність» - Ірина Мушнік студентка агрономічного факультету;

 Конкурс «Міс та Містер Університет – 2017» пройшов за підримки адміністрації ДВНЗ «ХДАУ», депутата міської ради Юрія Кирилова, Центру культури та мистецтв ДВНЗ «ХДАУ», Студентського парламенту, Профспілкової організації студентів та в рамках проведення щорічного обласного конкурсу краси та елегантності "Міс Студенство - Міс Університет Херсон".

 Генеральні партнери конкурсу: Обласна Організація Федерація боксу України, Клуб «Боєць», Готельно - рестораний комплекс «Хуторок».

Партнери: Департамент агропромислового розвитку ХОДА, Департамент екології та природних ресурсів при ХОДА, Управління молоді та спорту Херсонської міської ради, Управління освіти, науки та молоді ХОДА, Таксі МТ, Кінотеатр «Мультиплекс», Каток «Метеор», Картинг «Форсаж», Avon, Всеукраїнський журнал «Студент», Сайт міста Херсон  0552.ua, Молодіжна організація «Спектр ЮА», Екоцент чайної культури «Чайна тиша», Модельна школа STMODELS, Канцелярія ПП Перегон В.О.

 

 

ПАТРІОТИЧНЕ ДЕФІЛЕ

 

ВЕЧІРНЕ ДЕФІЛЕ

 

НАГОРОДЖЕННЯ

«МІС ТА І ВІЦЕ – МІС УНІВЕРСИТЕТ – 2017» ДВНЗ «ХДАУ»

 

 Автори: Кривий В.В.,Мовчан А.І.