ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

 

Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету

Четвертий день конкурсу англійської мови ENGLISHLANGUAGEQUEST від Херсонського державного аграрно-економічного університету

Конкурс ENGLISHLANGUAGEQUEST, організований викладачами іноземних мов кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук ХДАЕУ «перейшов екватор». Сьогоднішні детективи смаків занурилися у пошуки кулінарних шедеврів англомовних країн. Їхнім завданням було розгадати таємниці фотографій, визначити традиційні страви та описати одну з них, розкриваючи її секрети.

Детальніше...

Вибір дисциплін вільного вибору – реалізація індивідуальної освітньої траєкторії

23 квітня 2024 року у on-line форматі на кафедрі підприємництва, обліку та фінансів пройшли кураторські години зі здобувачами всіх рівнів навчання щодо обрання Дисциплін вільного вибору на 2024-2025 н.р.

Детальніше...

Міжнародна науково-практична конференція «Підприємництво, облік та фінанси: сучасний стан й перспективи повоєнного відродження»

24 квітня 2024 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Підприємництво, облік та фінанси: сучасний стан й перспективи повоєнного відродження», організована кафедрою підприємництва, обліку та фінансів ХДАЕУ.

Детальніше...

Академія політичного лідерства

12-14 квітня відбулася подія для молодих лідерів і спеціалістів з різних сфер - навчальний захід в "Академії політичного лідерства", організований за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) від Міжнародного республіканського інституту (IRI).

Детальніше...

Підсумки роботи IІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні»

23 квітня кафедрою готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ХДАЕУ було проведено IІІ Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Сучасний стан та потенціал розвитку індустрії гостинності в Україні».

Детальніше...

«Чорнобиль – болюча рана людства»

До Міжнародного дня пам’яті Чорнобильської катастрофи – 26 квітня, співробітники наукової бібліотеки ХДАЕУ в читальній залі підготували тематичну книжкову поличку «Чорнобиль – болюча рана людства» з матеріалами про події трагедії на ЧАЕС та для користувачів ютуб канала презинтацію по даній тематиці.

Детальніше...

Третій день конкурсу англійської мови ENGLISH LANGUAGE QUEST від Херсонського державного аграрно-економічного університету

Сьогодні, 24 квітня 2024 року, продовжив свою роботу ENGLISH LANGUAGE QUEST. Учасники конкурсу здійснили захопливу подорож до світу професій Херсонського державного аграрно-економічного університету.

 

Детальніше...

Глобальний контекст управління промисловим розвитком вітчизняних підприємств та організацій: гурток «Сучасний менеджер в умовах цифрової трансформації» продовжує роботу

19 квітня відбулось засідання наукового гуртка здобувачів вищої освіти економічного факультету на тему: «Глобальний контекст управління промисловим розвитком вітчизняних підприємств та організацій».

 

Детальніше...

Підготовка до професійного старту! Настановчі збори напередодні проходження виробничої (переддипломної) практики здобувачами освіти першого (бакалаврського) рівня 4 року навчання спеціальності 073 «Менеджмент»

На кафедрі менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій відбулися настановчі збори, присвячені початку виробничої (переддипломної) практики у здобувачів освіти першого (бакалаврського) рівня четвертого року навчання спеціальності 073 «Менеджмент».

Детальніше...

Проведення лабораторної роботи для бакалаврів спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка в ХДАЕУ

На базі фізичної лабораторії кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії ХДАЕУ 24 квітня 2024 р. доцентом кафедри Литвиненком В.М. була проведена лабораторна робота з дисципліни «Основи електроніки» на тему:«Дослідження кремнієвого варикапа».

Детальніше...

Профорієнтаційна зустріч у школі № 32 м. Кропивницький

У стінах школи № 32 м. Кропивницький 19 квітня проходив профорієнтаційний захід-зустріч випускників цього закладу з доцентом кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії Херсонського державного аграрно-економічного університету Володимиром Кравченком.

 

Детальніше...

Виїзне практичне заняття у форматі екскурсії історичними пам’ятками м. Кропивницького «Архітектурні перлини старого міста» від кафедри публічного управління, права та гуманітарних наук

Для забезпечення ефективної практичної складової в підготовці фахівців за освітнім компонентом “Історія суспільства, державності та господарства України” була організована тематична екскурсія «Архітектурні перлини старого міста» у м. Кропивницькому.

 

Детальніше...

 

Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету

Шановні друзі!

Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.

Детальніше

 

Студентам, що навчаються на умовах контракту!

До уваги авторів
Подати матеріал для сайту

 


Поштовий сервіс університету

Ваша пошта @ksaeu.kherson.ua

Зворотний зв'язок

info@ksaeu.kherson.ua


 

Конференція трудового колективу

ОГОЛОШЕННЯ

 9 червня 2016 р. о 1400 години в ауд. 131

головного начального корпусу

відбудеться

Конференція трудового колективу

Державного вищого навчального закладу

«Херсонський державний аграрний університет»

 

Порядок денний:

 

1. Затвердження Статуту Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет» (нова редакція).

               Доповідає -  проректор з соціально-економічної роботи Губа М.І.

 

2. Затвердження Положення про Наглядову раду Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет» (нова редакція).

               Доповідає - перший проректор Яремко Ю.І.

 

3. Обрання складу Наглядової ради Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет».

                Доповідає - перший проректор Яремко Ю.І.

 

4. Затвердження Положення про Раду молодих вчених Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет».

               Доповідає - голова Ради молодих вчених Грановська В.Г.

 

Із текстом документів для затвердження можна ознайомитися на сайті Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет» в рубриці «проекти документів» або за цим посиланням http://ksau.kherson.ua/prd.html.