ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Чарівний світ поезії

6 жовтня 2016 року оголошено урочисте відкриття VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Т.Г.Шевченка. Цій події було приурочено засідання Літературної Вітальні «Чарівний світ поезії», що пройшла в читальній залі наукової бібліотеки. На заході були присутні першокурсники біолого-технологічного факультету. Директор наукової бібліотеки Н.В.Анічкіна привітала учасників Літературної Вітальні та презентувала поетичну збірку віршів «Я не вслух, я сердцем говорю» Барсукової Наталії Яківни – колишнього директора бібліотеки, людини, що все своє життя присвятила бібліотечній справі та нашому навчальному закладу.

         2016 рік оголошено роком Івана Франка (160 років від дня його народження). Провідний бібліотекар читальної зали Воробець Л.П. ознайомила присутніх з багатогранною творчістю українського письменника, його віршами та розповіла про цікаві моменти з його життя.

         Неабияку зацікавленість аудиторії викликало спілкування зі студенткою 4 курсу економічного факультету, молодою поетесою

Альоною Мовчан, яка презентувала свою поетичну збірку «Економіка любові».

Завідуюча відділом обслуговування Сайдатова О.О. представила тематичний бібліографічний огляд новинок літератури «Сучасна творчість поетів України».