ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Прем’єра книг

Наукова бібліотека щиро вдячна кандидату сільськосподарських наук, доценту І. М. Мринському; доктору історичних наук, завідувачу кафедри з наукової роботи О.В. Черемісіну; доценту кафедри загальноекономічних дисциплін Ю.М. Несіну, які передали до фондів Наукової бібліотеки нові книги. Ми впевнені, що передані книги допоможуть у навчанні студентам та стануть у нагоді науковцям ДВНЗ «ХДАУ». 

Наразі література знаходиться для ознайомлення в читальній залі головного корпусу та найближчим часом вона буде відображена у електронному каталозі. Серед нових надходжень: 

 

 

 

Шкідники плодових культур:  навч .посіб. / І. М. Мринський , В.В. Урсал, І.В. Забродіна, О.В.Романов, В.В. Воєводін : за ред.. І.М. Мринського .- Київ : ТОВ Інтерконтиненталь , 2019. -728с.  

 

 

 

  

Міське самоврядування Херсона, Миколаєва , Одеси в 1785-1870 рр.: монографія / О.В. Черемісін .- Херсон : Олді –плюс , 2018.-176с.  

 

 

 

 

 

 Англо-український словник бізнес термінів для практичних ( семінарських) занять студентів економічного факультету з дисциплін «Бізнес-іноземна мова» (англійська) для денної та заочної форми навчання зі спеціальності: 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 076 «Підприємство, торгівля та біржова діяльність», 073 « Менеджмент», 074 «Публічне управління та адміністрування» - Херсон, ДВНЗ «ХДАУ» , РВВ- 2019р.- 40с. 

 

Методичні рекомендації для практичних (семінарських) занять студентів економічного факультету з дисциплін «Іноземна мова за професійним спрямуванням» (англійська) для очної та заочної форми навчання зі спеціальностей: 051 «Економіка» , 071 «Облік і оподаткування», 076 «Підприємство , торгівля та біржова діяльність», 073 «Менеджмент».- Херсон, ДВНЗ «ХДАУ», РВВ.- 2019р.- 81с. 

Методичні рекомендації для практичних (семінарських) занять студентів економічного факультету з дисципліни « Бізнес-іноземна мова» ( англійська ) для очної і заочної форми навчання зі спеціальностей: форми навчання зі спеціальностей : 051 «Економіка» , 071 «Облік і оподаткування», 076  «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» , 073 «Менеджмент»,  074 «Публічне управління та адміністрування». – Херсон, ДВНЗ «ХДАУ», РВВ. – 2018р.- 80с.

Автор: Заїка К.О.